Firefox dosya kaydetmiyor...!

Sponsorlu Bağlantılar

Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
Firefox dosya kaydetmiyor...!
arkadaşlar firefox la bir web sayfası weya herhangi bir resim kaydetmek istediğim zaman kaydet diyorum dosyayı kaydetti göstery kaydettiğim klasöre girdiğim zamansa hiçbir dosyanın kaytedildiğini göremiyorum.

bilen warsa bi el atsın

Nazy

Nazy

Üye
resmi farklı kaydet seçeneğini denedinmi?

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Firefoxu Açıp Araçlar - Seçenekler - Ana Menü-den Dosyaların Nereye Kaydedileceğini Her Seferinde Sor Seçeneğinden Ayarlarını Yapabilirsin :cool

azomania

azomania

Üye
Firefoxu Açıp Araçlar - Seçenekler - Ana Menü-den Dosyaların Nereye Kaydedileceğini Her Seferinde Sor Seçeneğinden Ayarlarını Yapabilirsin :cool

Beyler soruyu doğru anlayalım.Soruyu soran kaydediyorum,download tamamlandı,gidip açıp bakıyorum içi boş diyor.Ben sana en kestirip atma olayını söyleyeyim birdaha firefox'u yükle.Sevmiyorum böyle kestirme işlemleri ama napim bazen çok sinir oluyorum.

Ozan

Ozan

Admin
Çok ilginç bir problem
İşletim sistemi vista ise, izinlerden dolayı böyle bir karısıklık yapmış olabilir mozilla.

Xp ise yada vista dan kaynaklı birşey degil ise, mozilla bookmark ları vs yedekleyip, tekrar kurmanız basit , kolay ama bir o kadar da tek yol gibi görünüyor.

Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
sistemimi vista
kaldır kur yaptım ama aynı netice

azomania

azomania

Üye
Dostum kaldırdıktan sonra arta kalan bir ayarlar dosyası kalmış mı ona da bir bak. Varsa temizle. Sildikten sonra elinde birde regclean (registry temizleyici) tarzı programlada artıklarını temizle başka versiyon bir mozilla yüklemeyi dene sonucunu bekliyorum.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
kardes biri ayarlarla onamıstır. bana olmustu kayd ediyo aslında ama gözükmüyo gizli dosyaları ac yapmayı denedinmi

enes442

enes442

Üye
bende firefox sık sık hata veriyor istersen silde bi daha yükle

Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar firefox sildim geriye kalan regedti girdilerinide temizledim firefox u en baştan kurdum sorun çözüldü
ilgilenen herkese teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt