firefox donma sorunu acill yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Mc - YaKup

Mc - YaKup

Üye
    Konu Sahibi
firefox donma sorunu acill yardım
arkadaşlar ben firox da sürekli donma sorunu yaşıyorum acil yardım sürekli aralıklı donuyo ne yapmam lazım yazılım veya eklenti tavsiye lütfen

JkRooN

JkRooN

Üye
bende de aynı sorun var chrome'a geçmeni tavsiye ederim sade, şık, hızlı :oke:

SHS

SHS

Üye
chrome'a geç+2:oke:

ama yardım istiyorsan bazı gereksiz eklentileri devre dışı bırak, bunu ayarlayan bi pro. vardı ama adını unuttum, sen pro.suz dene..

Kobrra

Üye
firefox kullanmadım hiç.Ancak binlerce eklenti desteği olduğunu biliyorum.Ve bu eklentilerin çoğu amatör gönüllü yazılımcılar tarafından yapılıyor.Sözün kısası sık sık donma eklentilerden kaynaklanıyordur.Kullanmadıklarını kaldır.Yada hiç uğraşmam dersen silip başka bir tarayıcı yükle (chrome tavsiyemdir. Hiç çökme yaşatmıyor diyebilirim)

soldierly

Üye
Sanırım sorun pc le alakalı bende amd işlemci kullanıyorum Firefox her ilk başlattığımda kendiliğinden kapanıyor ve donuyor, pc özelliği ile alakası yok sadece amd işlemci olmasından dolayı oluyor Bilmiyorum bende öyle, diğer intel işlemci pc lerde sorun yok.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Firefox Diyor Arkadas Siz Chrome'A Gec Diyosunuz .? :)

Arkadasim Internet Onbelleqini Temizle Once : Araclar > Yakin Gecmisi Temizle > Hersey Seceneqini Sec Ve Sil ..

Sonra .. Araclar > Eklentiler > Ordan Kullanmadiqin Eklentileri Sil Yada Devre Disi Birak .. Donma Sorununu Azda Olsa Dusurecektir

A s ı m

A s ı m

Üye
Firefox Diyor Arkadas Siz Chrome'A Gec Diyosunuz .? :)

Arkadasim Internet Onbelleqini Temizle Once : Araclar > Yakin Gecmisi Temizle > Hersey Seceneqini Sec Ve Sil ..

Sonra .. Araclar > Eklentiler > Ordan Kullanmadiqin Eklentileri Sil Yada Devre Disi Birak .. Donma Sorununu Azda Olsa Dusurecektir

aynen bunları yap ama illede firefox kullanacağım diyorsan bunları yap ama öyle değilse hemen google chrome'u indir ve kullanmaya başla farkı göreceksin kessssinlikle tavsiye ederim...:oke:

POKEMON02

Üye
çok basit firefox'u sil. güncel firefoxu yükle. düzeliyor. sendeki eski firefoxtur.

Dereck

Dereck

Üye
Firefox gerçekten çok iyi bir tarayıcı , performansıda bir o kadar iyidir ancak inanılmaz bellek tüketir bu eskidende böyleydi şimdide böyle buna çözüm olarak "SpeedyFox" gibi bazı eklentiler çıkarıldı.. Firefox çalışmadan önce ve çalışma esnasında firefox'un kullandığı bellek alanını optimize ediyor yani bir nevi ram optimizesi gibi düşünebilirsiniz.. Ben Firefox'u her zaman bununla kullanırım faydasını görüyorum. "SpeedyFox" indirip denemeni tavsiye ederim. Bu arada bu extra bir programdır bilgin olsun Firefox içerisinden kurulmuyor.. Eğer yine bir çözüme ulaşamazsan firefox içerisinden eklentilere bir gözat derim bir çok eklenti artık sorulmadan firefox içerisine programlar aracılığıyla entegre edilebiliyor Divx Plus eklentisi gibi..

BelaMonte

BelaMonte

Üye
chrome kullan.

Dereck

Dereck

Üye
Bu arada konu çok eskiymiş bazı arkadaşlar hortlatmış sağolsun :)

Yinede yazım dursun belki birilerine faydası dokunur..

Takipçi Satın Al

Üst Alt