Mertolozzi
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar öncelikle sistemim şöyle Firefox 5 kullanıyorum
Intel Pentium 4 3.20ghz HT
2 gb ram
Gigabyte G31M-ES2L (Socket 775) anakart
1.7 gb 4650 128 bit ekran kartı
Windows 7 ultimate 32 bit
Firefox'ta dolaşırken çok kasıyor ne yapmamı önerirsiniz cpu 40-70 arası ff açıkken
Optimizasyonu yaptım firefox'u sildim yeniden kurdum yine aynı sorun devam ediyor delirecem başka tarayıcıyada geçmek istemiyorum
Ccleaner Asc4 kullanıyorum ama hiç bir fark yok
Win7'yi yüklemeden öncede yapıyordu bunu bu kadar değildi ama yine de vardı diğer tarayıcılarda bir sorun yok Opera,Chrome vs.
Çok eski 4-5 yılı var ama ram+ekran kartı aldım 3 ay kadar önce sanırım işlemcinin de değişmesi gerecek mutlaka
Chrome ve Safari'yide denedim ama hiçbiri Ff'nin verdiği rahatlığı vermiyor bence Speed Dial eklentisi bile yeterFirefox başlı başına zaten kasan bir internet browser'ı benim tavsiyem ya Google Chrome yada Safari firefoxtan kaçının bence
benim bilgisayarım daha 0 asus n53s serisinden firefox açılınca belirgin bir şekilde kasma oluyor ve arkadaşın gösterdiği gibi bndede bellek 385.400 K larda. virüs vs yok firefox yeni özellikler katacağım derken kasmalarından dolayı kendinden soğutuyor ilk beta sürümlerinden buyana kullanıyorum firefoxu ama bu kadar kasma görmüyordum.windows 7 ile birleşinde kağnı gibi oluyor windows7 de vista gibi olmaya başladı artık yakında bu sistemden de vaz geçerler...
Firefox diger işletim sistemlerinde de aynı kasma sorunlarını yaşatıyor kullanıcılarına büyük bir sıkıntı bu...
Sayın pc muhendisi bu sorunun virüs veya başka birşey ile alakası yok firefox son sürümlerinde kasıyor (: pardus ubuntu vs. gibi linux dağıtımlarında bile kasmaları oluyor.
Chrome ve Safari'yide denedim ama hiçbiri Ff'nin verdiği rahatlığı vermiyor bence Speed Dial eklentisi bile yeter
Opera'da da var sanırım ama inadına Firefox
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?