Firefox 1.5.0.1 Çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spook

Üye
    Konu Sahibi
Firefox 1.5.0.1 Çıktı
Firefox 1.5.0.1 Çıktı!

İnternet tarayıcısıları dünyasının büyüyen yıldızlarından olan Firefox, 1.5.0.1 versiyonu ile yeniden gündemde

Microsoft'un IE7 ile ilgili yaptığı açılımların hemen peşi sıra gelen bu haber gündemde yer edecek gibi gözüküyor.

Yeni sürümdeki bazı düzenlemeler ise şu şekilde sıralanıyor:

Mac OS X. ile ilgili ayarlamalar yapıldı.
Bazı hafıza sorunların düzeltildi.
Güvenlik ile ilgili bazı düzenlemeler yapıldı.
(.is) uzantısı ile ilgili ayarlamalar yapıldı.

<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>

[/b][/quote]

byte

Not : Kurulumu yaptıktan sonra tüm Firefox çalışmalarını sonlandırıp tekrar başlatmamız gerekiyor. Yoksa sitelere giremiyorsunuz

Benimkisi kendi kendine güncellendi dün akşam... Fire vermez inşallah bu Firefox...

slayer

Üye
"Bazı hafıza sorunların düzeltildi."

bu ne oluyor açıklayabilecek varmı...
bende; 1.5 sürümü çıktıktan sonra sürekli hata veriyor... bilgisayarı kitliyo...

spook

Üye
    Konu Sahibi
belkide o dediklerinin sorunları duzeltilmiştir

<div class='quotetop'>(slayer &#064; Feb 3 2006, 02&#58;19 PM) [post=270198]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
"Baz&#305; haf&#305;za sorunlar&#305;n düzeltildi."

bu ne oluyor aç&#305;klayabilecek varm&#305;...
bende; 1.5 sürümü ç&#305;kt&#305;ktan sonra sürekli hata veriyor... bilgisayar&#305; kitliyo...
[/b][/quote]

"Fixes for several memory leaks." aynen böyle yaz&#305;yor. Ba&#351;ka da aç&#305;klama görmedim ben... Bir de bu varm&#305;&#351;:

FrontmaN

Üye
Teşekkürler,Sağlam tarayıcıdır,her virüs elini kolunu sallaya sallaya giremiyor.

walla bende bır ara kullanıyordum ama sonra bazı sebeblerden sıldım&#33;&#33;memnundum ama((sımdı gene İE takılıyoz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...