Finlandia n95 8gb acil satılır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

amilius06

Üye
    Konu Sahibi
Finlandia n95 8gb acil satılır
made in Finlandia orjinal nokia n95 8 gb. aksesuarlı ,en son versiyonlu. programlı. acil ihtiyac için satıyorum.

fiyatı: 490 ( pazarlık yapılır).

cep tel: 05545433132

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Fiyat biraz fazla N73 ile takas yaparsan pm at iyi satışlar..

amilius06

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar sorunsu cihaz acil ihtiyac icin satiyorum 440 yaptim.daha ne yapayim orjinal n 95 8gb

rapman

rapman

Üye
N95'im var.eğer olmasa alırdım.440 TL uygun bir fiyat.

yagizbogac

yagizbogac

Üye
bencede 440 gerçekten çok uygun inş en yakın zamanda alıcı bulursun

amilius06

Üye
    Konu Sahibi
sagolun arkadaslar acil ihtiyac olmasa satmam yoksa n95 8gb ozellikleri ile telefonlarin canavari en iyileri arasinda gosteriliyor .. 970 tl kendim almistim acil para lazim satmam lazim sora gene n95 8gb alcam sonnnn fiyat 440tl sudan ucuz bu fiyata bole sorunsuz hizli calisan cihaz asla bulamazsiniz acik ve net soylurum...

DERBEDER-34-

Üye
Fiyat biraz fazla N73 ile takas yaparsan pm at iyi satışlar..
fiyat fazlamı ?? az bile bu cihaza sen hiç kullanmadın heralde n95 8gb yi teleffonların kralı babasıdır oo ...

--------------- Ekleme ---------------

kardeş hayırlı satışlar bendede var olmasa emin ol alırdım tlf çok diri duruyor ..

erimss

erimss

Üye
inş satarsın

eses_2424

Üye
ben 350 veririm dostum...

barombarom5858

Üye
arkadaşlar diosunuz 350 tl weriirim oyunmu bu yha n95 8gb telefon cıkdı zaman 1.150 tlydi adam dio 440cok nesi cok gir bak sahibinden.com 450tlnnin altında yok en pahalsı 670tl lütfen yha böle yapmaya gerek yok!!!

ercan688

Üye
350 veririm.tabi telefon senin karar senin .unutma nokia 6600 bir zamanlar en iyi telefondu.şimdi 20 lira :D hatta hafıza kartı ondan daha pahalı 30 lira :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt