By Savliusta
Üye
arkadaşlar bn bu fw yi 2 tane tele kurdum sorunsuz çalışıyor ama bi sorun var .
örneğin tcell vodafone üzerinden internete girerken sebeke yerinin orda "e" simgesi felan cıkıyordu
bu sürümü atınca o yazı gelmez oldu ama tel nete bağlanabiliyor sorun bendemi acaba ?
2 tele kurdum ikisindede sorun var..
cevabını bekliyorum
link bozuk galiba.
Arkadasım dedıklerını aynen yaptım ve hacklendı ancak iki üç pro yukledikten sonra sisx. sis. dosyalarını yuklemez oluyor yenıden baslatınca gecıyor ancak iki üç program sonra gene oluyor bunun bi çözümü yok mu?
bu hackli sürümü kendim denemeden ve tüm özelliklerini denemeden buraya koymadım.şebeke modu 'nu gsm yapınca E harfi gelmez .GSM moduna alınca E harfi ve üzeri kesik çizgi bir an gözükür bir daha da gözükmez.Yani bağlantı kesilir ve artık internete bağlanmazsınız.E harfini görmemek normal.Ancak GSM modunda wap la bağlanırsın.Veya Çift moda gelip kullanmış olduğun GSm operatörünün internet bağlantısını ; şebeke ayarlarından çift mod a alarak açmak zorunda kalırsın.
buradaki hackli sürümler 1000 defadan faza yüklendi ve kimse de internete bağlanmadığından bahsetmedi.Sorun büyük ihtimalle kullanmış olduğunuz operatör kaynaklı.
Ya wap ya da gprs ile bağlanıyorsunuzdur.Aklıma başka birşey gelmiyor.Kurduğunuz 3cü parti yazılımlardan kaynaklanıyor da olabilir.Telinize soft format atıp deneyin.olmazsa hard format deneyebilirsiniz.CFW den kaynaklanan bir durum değil.bn zaten internete bağlanamıyorum demedim neden bu simgeler cıkmıyor dedim
Çeşitli konularda ovistore son kurulum dosyası var.onu kurun.Ovi Store çalışmıyor. Sonradan yüklerkende hata veriyor. Ovi store haricinde problem görmedim.
Çeşitli konularda ovistore son kurulum dosyası var.onu kurun.
bir hatasida kullanmiyorum ama ses komutlarini aktiflestiremiyorum haberiniz olsun. tum ses komutlari silinmis yazilimda amac neydi anlamiyorum.belki bu telefonu yasli bir amca kullaniyor ve bluetooth'u kendi sesi ile acacakti, yada ahmeti kendi sesi ile arayacakti.... vs vs daha bir cok sey...
yapabilirsem ilk is olarak benim kendim icin hackli bir sistem yapmak olacak. yapilacak olan sistem dosyalarina bir kac dosya eklenecek PNHT'nin programi ile onuda ben yapabilirim galiba uydu isimli uynin anlatimiyla... (ilerde denicam bunu, yaparsam yayinlarim burda ve anlatirim..) eyvallah sagolun...
Iyi günler kardeşim . Bende telefonumu bu yöntemle hackledim ama rompatchter 2 yamadan yani installserver ve open4all'i görüyor . Farklı yamalar kullanmak istiyorum ama görmüyor . Her hafızada patches klasöru oluşturdum ve içine çeşitli yamalari attım ama görmedi . Yardım edersen sevinirim
Genel Cevap ;
Ovistore için son kurulum dosyasını yüklemek veya telden ovi'ye girmek yeterli oluyor.Fakat Ses komutları için bir incelemem lazım CFW yi tekrardan..Ses komutlarını ben çıkartmadım.İnceleyip sonucu en kısa zamanda yazacağım.
Patchler konusunda ise nasıl yapıyorsunuz inanın anlamakta güçlük çekiyorum.Patcleri E:\patches klasörüne attıysanız ve auto ve aktif ettiyseniz her açılışta çalışacaktır. Ama 159 yamanı hepsinin birden çalışmasını istemenin mantığını anlamakta da inanın zorluk çekiyorum.Her yama her hackli CFW de çalışmayabilir.Hattâ hiçbir CFW de de çalışmayabilir.
Evet arkadaşlar ; CFW'yi inceledim.OviStore'da hiç bir problem yok.
-Yapmanız gereken sadeceLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdosyasını indirip telefonunuza kurmanız gerekiyor.
-Ses komutlarında problem tespit edildi ve düzeltildi.Şu anda ses komutları Tüm renk seçenekleri için sorunsuz olarak çalışmakta. Tüm Linkler yenilendi.
-ilk açılışta Nokia'ya gönderilen SMS iptal edildi.
-Flash atmadan önce E:\ dizinine patches klasörünü koymayı unutmayın.
-ilk açılıştan sonra installserver ve open4all yamalarını aktif ve auto yapmayı unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?