arkadaşım sana yardımcı olayım. kızma ama imza kısmında yazan imkansız zaman alır da zoru başarırım falan bu yazdıklarına pek gitmemiş
eylul ayinin 3-4'unde aof butunleme sinavlarim var, ondan dolayi fazla caba gosteremedim yoksa elime aldigim isi bitirmeden birakmam. herzaman kesin basari ile sonuclanir (istisnalar kaideyi bozmaz, bu aralar boyle olsun, sinavlari atlatayim o soz yerini bulacaktir.
)...
Telefonunuzun rengine ait Euro2Turkey kodunu seçmeniz gerekiyor.Gerekli seçimi yapmadığınız için telefonunuz ingilizce ile yüklenmiştir.
bunu hangi hangi program uzerinde, hangi pencere noktasinda sececegim hocam bu konuda beni aydinlatirsaniz tekrar yuklemek istiyorum bu v51 hacklenmis sistemini...
aslinda sizin dediklerinizi harfiyen uyguladim ama o telefonumun rengine gore Euro2Turkey kodunu nerde sececeksek tamda hatirlamiyorum nasil atlaysam anlamiyorum.
bu kodun secilecegi pencerenin bi ekran goruntusunu buraya yerlestirirseniz hemen tekrar uygulayacagim.
kolay gelsin basarilar...
--------------- Ekleme ---------------
tamam nerde ne yapmam gerektigini v50 basligindaki makalenizden ogrendim.
ama sizde bayagi xp temasi degistirerek programi anlatmissiniz hatta birinde win7 ile calismissiniz bende win7 ile calistim, bu sistem prog. tarfindan desteklenmiyor diye bir uyari verdi. hatta bazi tikler aktif degildi bende, acaip bi prog bu jaf, sizde yukarda bayagi bi sekme varken (5-6 tane (simdi disardayim, tam hatirlamiyorum)) bende bb5 sekmesinden sonra 1 sekme var ve toplamda 3 tane sekme oluyor bende gercekten anlayamadim,cok karmasik bi sistem ve prog. ama ustesinden gelirim.
neyse v50 basligindaki anlatisinizi uygulamaya calisacam. sagolun...