[FiNiTO][v50 - v51] SADECE HACKLi - AUTO ve FORMATLANABiLiR

enver122

Üye
ben v50 den memnunum hiçbir sorunla karşılaşmadım v51 e bataryanın daha uzun gitmesi için geçmek istiyorum. orjinal yazılımı yükleyeceğim. ancak tam sürüm proğramlarımı tekrar sertifikam ile sertifikalandırıp tekrar kurabilirmiyim. tel v50 de hackliyken kurabiliyordum.

enver122

Üye
telefonumu resetlemeden v51 e orjinal siteden geçtim. içindeki tüm ayarlar aynen kaldı. istediğim gibi oldu. demekki v50 ile v51 arasında fazla bir yazılım farkı yok sadece hatalar düzeltilmiş.

bodegas

Üye
Tam aradıgım gibi ... Çok teşekkürler ellerin dert görmesin ))

werarce

Üye
ovi ye giremiyorum nerden yükleyecem oviyi bi link verirmisin

omeru47

Üye
fatih kardeşim teşekkürler sorunsuz çalışıyor emeklerine sağlık

hocam navifirm de EuroTurkey2 seçeneğini bulamadım ve benim product code' umda listede yok
v51 için NOKİA ORJİNAL FİRMWARE
Nokia_firmware_RM-356_EMEA_51.0.006_v14.0
Buradan indirebilirsiniz - TIKLA
olarak verdiğiniz link hangi product code için? yani burdan indirirsek bir sorun yaşamayız değil mi? ayrıca benim telefonumda şu an orjinal v51 yüklü sorunsuz bi şekilde hack dosyasını yükleyebilirmiyim yoksa boşuna uğraşmayayım mı?
sorular için kusura bakmayın ilk kez hackleyecem onun için emin olmak istiyorum

omeru47

Üye
internete girmiyor bu sefer bie ovi'ye girmiyor

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
internete girmiyor bu sefer bie ovi'ye girmiyor
wifi ayarlarınızı ,simkart-şebeke çift mod ayalarınızı kotrol edin.oviyi yükleyin.yazdıklarınıza karşılık ancak bunları söyleyebilrim.fazla ayrıntı vermemişsiniz.

omeru47

Üye
wifi'den giriyor ama kendi şebekesinin internetinden girmiyor...(Vodafone İnternet,Turkcell İnternet)gibi yardımcı olursanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

ben genellikle Vodafone İnternetten girdiğim için internete bana çok sorun çıkarıyor,onun yüzünden haritada çalışmıyor doğal olarak,ovi'ye girmese de olur çok sorun değil o

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi

v51 orjinal firmware adı üstünde tüm product codlar için.önce orjinal FW yi yükleyin ve JAF yükleme ekranında kendi renginize uygun euro2turkey seçin.Navifirm ile uğrşıp kafanızı karıştırmanıza gerek yok.gerekli olsa zaten navifirm ile indirin derdim.

vodafon internet ayarlarınızın telinize yüklü olması ve bağlantıdan da vodafone internet seçmeniz gerekiyor.burada bir karışıklık var.onu halletmelisiniz.

sağolun hocam şimdi indirip en ksa sürede sonucu yazarm ellerinize sağlık

fatih hocam power on butonuna bas kısmına geldi bende sadece dokundum(uzunca basmadım yani) ve windows aygıtı tanıyamadı ve jaf da telefon bulunamadı dedi hata nerdedir?? herşeyi adım adım yaptım halbuki

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
fatih hocam power on butonuna bas kısmına geldi bende sadece dokundum(uzunca basmadım yani) ve windows aygıtı tanıyamadı ve jaf da telefon bulunamadı dedi hata nerdedir?? herşeyi adım adım yaptım halbuki
Çok sert olmamak kaydı ile tık edecek şekilde biraz uzun bir dokunuş yap.

sorunu çözdüm hocam driver yüklemek lazımmış sitede buldum, yardımız için tşk ederm

mkryvz

Üye
Çok teşekkür ederim.
Ortalıkta dolaşan bir sürü modifiye kirliliğinde basit, sade ve temiz bir hack bulmak çok iyi oldu

lanthys

Üye
emeginize saglik deneyelim bi