ben v50 den memnunum hiçbir sorunla karşılaşmadım v51 e bataryanın daha uzun gitmesi için geçmek istiyorum. orjinal yazılımı yükleyeceğim. ancak tam sürüm proğramlarımı tekrar sertifikam ile sertifikalandırıp tekrar kurabilirmiyim. tel v50 de hackliyken kurabiliyordum.
telefonumu resetlemeden v51 e orjinal siteden geçtim. içindeki tüm ayarlar aynen kaldı. istediğim gibi oldu. demekki v50 ile v51 arasında fazla bir yazılım farkı yok sadece hatalar düzeltilmiş.
olarak verdiğiniz link hangi product code için? yani burdan indirirsek bir sorun yaşamayız değil mi? ayrıca benim telefonumda şu an orjinal v51 yüklü sorunsuz bi şekilde hack dosyasını yükleyebilirmiyim yoksa boşuna uğraşmayayım mı?
sorular için kusura bakmayın ilk kez hackleyecem onun için emin olmak istiyorum
wifi ayarlarınızı ,simkart-şebeke çift mod ayalarınızı kotrol edin.oviyi yükleyin.yazdıklarınıza karşılık ancak bunları söyleyebilrim.fazla ayrıntı vermemişsiniz.
wifi'den giriyor ama kendi şebekesinin internetinden girmiyor...(Vodafone İnternet,Turkcell İnternet)gibi yardımcı olursanız sevinirim
--------------- Ekleme ---------------
ben genellikle Vodafone İnternetten girdiğim için internete bana çok sorun çıkarıyor,onun yüzünden haritada çalışmıyor doğal olarak,ovi'ye girmese de olur çok sorun değil o
hocam navifirm de EuroTurkey2 seçeneğini bulamadım ve benim product code' umda listede yok
olarak verdiğiniz link hangi product code için? yani burdan indirirsek bir sorun yaşamayız değil mi? ayrıca benim telefonumda şu an orjinal v51 yüklü sorunsuz bi şekilde hack dosyasını yükleyebilirmiyim yoksa boşuna uğraşmayayım mı?
sorular için kusura bakmayın ilk kez hackleyecem onun için emin olmak istiyorum
v51 orjinal firmware adı üstünde tüm product codlar için.önce orjinal FW yi yükleyin ve JAF yükleme ekranında kendi renginize uygun euro2turkey seçin.Navifirm ile uğrşıp kafanızı karıştırmanıza gerek yok.gerekli olsa zaten navifirm ile indirin derdim.
wifi'den giriyor ama kendi şebekesinin internetinden girmiyor...(Vodafone İnternet,Turkcell İnternet)gibi yardımcı olursanız sevinirim
ben genellikle Vodafone İnternetten girdiğim için internete bana çok sorun çıkarıyor,onun yüzünden haritada çalışmıyor doğal olarak,ovi'ye girmese de olur çok sorun değil o
vodafon internet ayarlarınızın telinize yüklü olması ve bağlantıdan da vodafone internet seçmeniz gerekiyor.burada bir karışıklık var.onu halletmelisiniz.
fatih hocam power on butonuna bas kısmına geldi bende sadece dokundum(uzunca basmadım yani) ve windows aygıtı tanıyamadı ve jaf da telefon bulunamadı dedi hata nerdedir?? herşeyi adım adım yaptım halbuki
fatih hocam power on butonuna bas kısmına geldi bende sadece dokundum(uzunca basmadım yani) ve windows aygıtı tanıyamadı ve jaf da telefon bulunamadı dedi hata nerdedir?? herşeyi adım adım yaptım halbuki