f@tih.
Üye
Opera Mini kullanmadığım için bilmiyorum.Ama Opera Mobile ile youtube'a girebilir ve videoları mp4 formatında indirip tele kaydetikten sonra izleyebilirsiniz.Ayrıca youtube izlemek için sorunsuz bir program olan YouTube.v2.44.S60v3.v5 İlk sayfa ilk mesaj en altına eklendi.Telefona Open DNS nolarını girmeniz gerekmektedir.Açılış ve kapanş seslerini kendiniz kapatmış olabilirsiniz.Tercihlerden kontrol etmeniz gerekiyor.iter modlu ister normal fw olsun aynı versiyonlar (örnek hepsi v51) arasında downgrade diye birşey olmaz.Dayanamadım en sonunda yükledim ama bi kaç sorum olacak.
Opera Mini'de mobil youtube sitesine giriyorum. Ama izleyemiyorum.
2.si telefon açılırken açılış sesi çalmıyor. Aynı şekilde kapanış seside çalmıyor. Ama resimler çıkıyor.
Ve ben normal hacksiz orijinali bozulmamış v51 yüklesem downgrade gibi bir durum olmaz değil mi?
ben proper normal modu kurdum fakat samsung ev ekranında sorun oluyor ev ekranı kayboluyor çalışmıyor ancak diğer ev ekranlarını kullanabiliyorsun neden kaynaklanır
Bu konuda biraz daha ayrıntılı bilgi verir misiniz?dediğinizden hiçbirşey anlamadım.