[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Dayanamadım en sonunda yükledim ama bi kaç sorum olacak.
Opera Mini'de mobil youtube sitesine giriyorum. Ama izleyemiyorum.
2.si telefon açılırken açılış sesi çalmıyor. Aynı şekilde kapanış seside çalmıyor. Ama resimler çıkıyor.
Ve ben normal hacksiz orijinali bozulmamış v51 yüklesem downgrade gibi bir durum olmaz değil mi?
Opera Mini kullanmadığım için bilmiyorum.Ama Opera Mobile ile youtube'a girebilir ve videoları mp4 formatında indirip tele kaydetikten sonra izleyebilirsiniz.Ayrıca youtube izlemek için sorunsuz bir program olan YouTube.v2.44.S60v3.v5 İlk sayfa ilk mesaj en altına eklendi.Telefona Open DNS nolarını girmeniz gerekmektedir.Açılış ve kapanş seslerini kendiniz kapatmış olabilirsiniz.Tercihlerden kontrol etmeniz gerekiyor.iter modlu ister normal fw olsun aynı versiyonlar (örnek hepsi v51) arasında downgrade diye birşey olmaz.

ben proper normal modu kurdum fakat samsung ev ekranında sorun oluyor ev ekranı kayboluyor çalışmıyor ancak diğer ev ekranlarını kullanabiliyorsun neden kaynaklanır

Bu konuda biraz daha ayrıntılı bilgi verir misiniz?dediğinizden hiçbirşey anlamadım.:hmmm

FATIH_999

Üye
yani ben proper normal mod kurdum bluespectrumHS ev ekranıyla açıldı telefonum ev ekranı hoşuma gitmişti fakat uygulamalarımı yükleyince sorun oluştu ev ekranını kullanamıyorum bluespectrumHS ikonlar gözükmüyor

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
yani ben proper normal mod kurdum bluespectrumHS ev ekranıyla açıldı telefonum ev ekranı hoşuma gitmişti fakat uygulamalarımı yükleyince sorun oluştu ev ekranını kullanamıyorum bluespectrumHS ikonlar gözükmüyor

Diğer 9HS konumda geliştirici ve python paketi var .içinde G-Force adlı yazılı da olması lazım.ilk olarak pyton packetlerin i C'ye daha sonra da G-Forcu yine C'ye kurun. G-Frce ile bir temizlik yaptırın.Bu arada ev ekranını Tmel e alıp tele bir restart çekin.

Souldreath

Souldreath

Üye
Arkadaşlar flash içerikli sitelere giremeyen arkadaşlara bir çözüm ile geldim. Daha önce bahsedilmiş bu sorunun nedeni samsung un flash dosyaları kullanılmasından ve sanırsam samsung un flash desteğinin çok daha az olmasından kaynaklanıyor... Açıkçası ben samsung ev ekranlarını oldukça sevmiştim fakat nokia nın kendi, tarayıcısı ile surf yapmayı daha çok istemekteydim. Bunu çözümü format atmadan cfw değiştirmeden (Fatih kardeşin cfw sinden vazgeçemem :D:D) şu işlemleri yapıyoruz,
1. İlk önce aşağıdaki konudan flash lite 3 ü indiriyoruz bu son sürüm olmayabilir bundan daha yeni flash lite sürümü bileniniz varsa paylaşırsa sevinirim.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-3-1-4-nokia-n97-nokia-5800-x6-c6-326076.html
2. Sorada bunu telefonumuzun hafızasına kuruyoruz değişiklik isteğini kabul ediyoruz telefonumuzdaki daha yeni olsa bile :D
3. Her türlü sitede denenmiştir. %100 başarı hiç bir şekilde atma sorunu takılma sorunu yok. Fakat samsung ev ekranını denemedim bu kez o bozulmuş olabilir. Ama dediğim gibi bu benim için önemli değil :D
Umarım faydası dokunur arkadaşlar :D:D

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar flash içerikli sitelere giremeyen arkadaşlara bir çözüm ile geldim. Daha önce bahsedilmiş bu sorunun nedeni samsung un flash dosyaları kullanılmasından ve sanırsam samsung un flash desteğinin çok daha az olmasından kaynaklanıyor... Açıkçası ben samsung ev ekranlarını oldukça sevmiştim fakat nokia nın kendi, tarayıcısı ile surf yapmayı daha çok istemekteydim. Bunu çözümü format atmadan cfw değiştirmeden (Fatih kardeşin cfw sinden vazgeçemem :D:D) şu işlemleri yapıyoruz,
1. İlk önce aşağıdaki konudan flash lite 3 ü indiriyoruz bu son sürüm olmayabilir bundan daha yeni flash lite sürümü bileniniz varsa paylaşırsa sevinirim.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-3-1-4-nokia-n97-nokia-5800-x6-c6-326076.html
2. Sorada bunu telefonumuzun hafızasına kuruyoruz değişiklik isteğini kabul ediyoruz telefonumuzdaki daha yeni olsa bile :D
3. Her türlü sitede denenmiştir. %100 başarı hiç bir şekilde atma sorunu takılma sorunu yok. Fakat samsung ev ekranını denemedim bu kez o bozulmuş olabilir. Ama dediğim gibi bu benim için önemli değil :D
Umarım faydası dokunur arkadaşlar :D:D

Teşekkürler kardeşim.Umarım sorun yaşayan arkadaşlara faydası olur.:oke:

hayabusa77

hayabusa77

Üye
fatih arkadaşıma ve emeği geçen herkeze çok teşekkürler dün gece saat 4:30 da kurulumu tamamladım şu an hiç bi problem gerçekten de süper oldu ama herkese tavsiyem windows xp de yapın kesin sonuç alınıyo

FATIH_999

Üye
olmadı ustam yine düzen almadı bluespectrumHS çalışmadı aynı sorun yine devam ediyor

rohat_2009

rohat_2009

Üye
Selam arkadaşım.Ellerine,Emeğine sağlık.Mükemmel bir çalışma olmuş.Defalarca FW yükledim ama en son senin bu güzel çalışmanda karar kıldım.Çok hoş olmuş ellerin dert görmesin.Saygılar......!

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar [5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [FORMAT-HACK-MOD-JAF] başlığının 4cü mesajını
SADECE C6 iÇiN RESiMLi JAF KURULUM ve ANLATIMI için düzenledim.Kurulumda zorluk çekenler bakabillirler.İsteyen arkadaşlar resimleri ve anlatımı kendi konularında da kullanabilirler.

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...d-jaf-c6-icin-resimli-jaf-4-mesaj-386543.html

mustafa

mustafa

Üye
dostum bu c6 fw de bi sorun var eğer modlusunu hazırlayacaksan söylemek istedim dikkate alırsın inşallah. hocam bu fw de sözlükle mesaj yazmak bir işkence. acaba 5800 ın sözlük dosyalarını bu fw ye atabilir misin.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
dostum bu c6 fw de bi sorun var eğer modlusunu hazırlayacaksan söylemek istedim dikkate alırsın inşallah. hocam bu fw de sözlükle mesaj yazmak bir işkence. acaba 5800 ın sözlük dosyalarını bu fw ye atabilir misin.

Hepsi aklımda kardeşim.Ama bu C6 yı modlamak sanırım biraz uğraştırıcı olacak.
Birkaç gün kampa giriyorum.No forum no mesaj
Kafama yatan bir CFW ortaya çıkartabilirsem sizlerle paylaşırım.Ama kafama yatmazsa aynen v4.0 PROPER'e dönüp v60 bekleyeceğim.

mustafa

mustafa

Üye
Hepsi aklımda kardeşim.Ama bu C6 yı modlamak sanırım biraz uğraştırıcı olacak.
Birkaç gün kampa giriyorum.No forum no mesaj
Kafama yatan bir CFW ortaya çıkartabilirsem sizlerle paylaşırım.Ama kafama yatmazsa aynen v4.0 PROPER'e dönüp v60 bekleyeceğim.

hayırlısı olsun. beklemedeyim. kolay gelsin :)

berdus

Üye
fatih teşekkürler ellerine sağlık yalnız ben yüklerken flash a basıktan sonra onay veriorum açma kapamaya basıyorum telefonu bulamıyor nden kaynaklanır yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim. ilk defa cfw yüklüyorum o yüzden de biraz sıkıntı çekiyoum sanırım. teşekkürler...

efsane_ugur

Üye
CPU MODFİX YOK. nedir kardeşim ya bunun acıklamasını yaparmısın bana ne anlama geliyor normal mod da yok demişsin

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
fatih teşekkürler ellerine sağlık yalnız ben yüklerken flash a basıktan sonra onay veriorum açma kapamaya basıyorum telefonu bulamıyor nden kaynaklanır yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim. ilk defa cfw yüklüyorum o yüzden de biraz sıkıntı çekiyoum sanırım. teşekkürler...

Biraz daha ayrıntılı bir açıklama yapabilirseniz,size yardımcı olabiliriz.Sorunu resim ile de destekleyebilirsiniz.Kolay gelsin.

CPU MODFİX YOK. nedir kardeşim ya bunun acıklamasını yaparmısın bana ne anlama geliyor normal mod da yok demişsin

Adı üstünde ilk çıkarttığım PROViSUAL sürümünde CPU MOD'lama (fix-stabil) kullandım.ikinci çıkan PROPER sürümde ise CPU MOD kodlarını kaldırdım ve CPU MODFİX Olmayan bir sürüm çıkarttım.Anlaşılması zor olan ne var burada ?:off:
Ayrıca ya'lı Yu'lu konuşmazsanız sevinirim.Hitap tarzınıza dikkat edin.

necmi25

Üye
fatih bu proper versiyonu çok güzel olmuş forumdaki diğer v51 modifiye hackli olan güncellemeleri de yükledim. Seninkisi diğerlerinden tepkime hızı olarak daha hızlı geldi. Orjinali yükledim ondan da hızlı. Ayrıca batarya bitme süresi uzamış gibi geldi. Aynı işlemleri yapmama rağmen bu proper sürümünde şarz uzun süre gidiyor. Ayrıca eklenti ve özellikleride çok hoş olmuş bu güzel çalışmalarının devam etmesi dileğiyle ellerin dert görmesin

erciey50

Üye
teşekkürler sonunda flash atabildim yahuu :))

mfasya

Üye
teşekkürler

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
Telefon kapalıyken şarj olunca bi resim çkıkıyor. Onu paylaşabilir misin?

Takipçi Satın Al

Üst Alt