[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [FORMAT-HACK-MOD-JAF]

tugyanb

Üye
Gerçekten çok güzel olmuş ama bu şarj sorunu bitirdi beni en iyisi normal mod yüklemek (: helede telefonla fazla görüşme yapıyorsanız emegine saglık kardeş ... Senden Faydalı dosyalarda bekliyoruz .. (:

Modifikasyon çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Yanlız bir sorum olacak belki diğer sayfalarda bahsetmiş olavilirsiniz ama tam inceleyemedim. HTC themasında bulunan kısayolları değiştirme imkanımız varmı. Çünkü orada orange map orange photo vs. yazılımları istiyor Bunları oradan kaldırabiliyormuyuz. Birde ekrana widget eklediğimde biraz telefon sapıtıyor. Bu konular hakkında bilgi verirsen sevinirim.

regasoft

Üye
f@tih kardeşim senden bi ricam olucak ben bu açılış görüntüsünü (boot screen) değiştirmek istiyorum bana yardımcı olabilirsen çok sevinirim...

oncelikle elllerine sağlık cok guzel bi calısma olmus allah razı olsun sayende telefona renk geldi ama benim bi sorunum var sis dosyalarını kuramıyorum pc de yukleniyor diyor ama telefonda tık yok bazende yuklendi diyo yine tel tık yok bazende Ovi suitie hatası alıyorum ayarlardan nokia applitication insttaller den yapmak istiyorum burda da sis doyasını cihaza atmıyo tıkandım kaldım vallla onceden tel bagladığımda direk sis dosyasına tıkladığımda direk yukluyodu ama simdi yok cevap verirsen sevinirim tekrardan elllerine yureğine sağlık gercekten cok guzel olmus vaz gecmek imkansız

uydu

Üye

Elleirne sağlık emeğine sağlık hocam , da bun modifiyeyi yaparken hangi işlemleri yaptığını da yapsan süper olur

sorunum cozuldu şimdilik hala calısmıyo ama pc den ama sorunun kaynağı rom pachers daki denin installeri etkin yapmısım ondan mıs simdilik auto installerden prograları kuruyorum ama pc den hala işlem basarız die hata alıyorum

dryldrn

Üye
ben ilk cfw mi yani sizinkini dün kurdum sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim fatih bey )
uygulamalar ve müzik klasörü tema degiştirsem bile degişmiyor bende silip yerine yeni klasör oluşturdum acaba bunlara temadaki bir klasörün seklini verebilirmiyiz? umarım anlatabilmişimdir ) ben genelde şeffaf klasörler olan tema tercih ediyorum.. onlaran birini atamam nasıl mümkün olur

merhaba kardeş çalışman gerçekten çok güzel ama benım karşılaştığım ufakbi sorun var sebebini çözemedım resimli olarak buraya atıcam...

PROViSUAL MOD u kurdum ve gelen aramalar da sorun var bakarsan sevinirim ....

arama gelince böyle iken zilsesine atadıım mp3 bu durumda normal çalıyor ...

telefunu sola doğru yatırdığımda ise ses kesiliyor nedeni nedir acaba söylersen çok memnunolurum saygılar...

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi

Sensör ayarlarınızdan kaynaklanıyor.Ayarlar dan düzeltebilirsiniz.

Common files uzantılı yere attıgımızda orjinal dosyanın üstüne atın demişsiniz.orjinal dosya yok onuda upload edebilir misiniz acaba.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Common files uzantılı yere attıgımızda orjinal dosyanın üstüne atın demişsiniz.orjinal dosya yok onuda upload edebilir misiniz acaba.

ilk mesajda ojinal v51 için RM-356 exe uzantılı dosya var.onu kurmanız gerekiyor.

fatih proper sürümünü yükledim herşey yolunda yalnız verdiğin linkten ovi storeyi yükledim açılmıyor sorun nedir ?

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
fatih proper sürümünü yükledim herşey yolunda yalnız verdiğin linkten ovi storeyi yükledim açılmıyor sorun nedir ?

Eski dosyadır.Son güncelleme dosyası link aşağıda ;

Sensör ayarlarınızdan kaynaklanıyor.Ayarlar dan düzeltebilirsiniz.

olmadı kardeş ekrarnı döndürme seçeneklerinden oto. döndürmeyi devre dışı yaptım ekran dönmüyor ama ses yine gidiyor ...şunu tam olarak nasıl yapacam anlatırmısın...

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
olmadı kardeş ekrarnı döndürme seçeneklerinden oto. döndürmeyi devre dışı yaptım ekran dönmüyor ama ses yine gidiyor ...şunu tam olarak nasıl yapacam anlatırmısın...
Cihazı görmeden burdan yorum yapmak zor kardeşim.çünki; 3cü parti kullanmış olduğunuz yazılımlar nelerdir bilmiyorum.Sensör ayarlarını etkileyebilen yazılım kullanıyor olabilirsiniz.İlk olarak soft format,çözüm olmazsa ; hard format deneyin.Hard formattan önce hafıza kartınızı biçimlendirmeyi unutmayın.

3. parti bi yazlıımın kullanmıyor kardeş bu knuda sunduğun modifiyeli yazılımı kullanıyorum...

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
3. parti bi yazlıımın kullanmıyor kardeş bu knuda sunduğun modifiyeli yazılımı kullanıyorum...
Hiç mi program kurmadın teline onu anlatmaya çalışıyorum.üstte dediklerimi uygulamayı deneyin.hiç birşey çözüm olmuyorsa yazılımı sıfırdan kurun.ben de bu yazılımı kullanıyorum ama sizinki gibi bir problem yaşamıyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca aynı yerdeki ilk seçenek olan "Aramaları Susturma " seçeneğinin önündeki tiki kaldırın.forumda biraz araştırma yapsanız veya telin kendi kullanım kitapçığını bile okusanız sorunuzun cevabını bulabileceksiniz.

fatih dediğin gibi hafıza kartını çıkarıp bilgisayarda biçimlendirdim sonra taktım tele 2 gündür sorun yoktu az önce yine gps dedim konumum dedim ve telefon reset atmaya başladı sorun sence ne olabilir ? unutmadan telefonda proper kurulu

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
f@tih kardeşim senden bi ricam olucak ben bu açılış görüntüsünü (boot screen) değiştirmek istiyorum bana yardımcı olabilirsen çok sevinirim...

Regasoft kardeşim ; mesajın gözümden kaçmış.Kusura bakma.DH'e C6FW.v11 Simple stle konusunun 5-6-7 ci sayfalarında sorduğun konu ile ilgili ayrıntılı açıklamalarım var.Bakabilirsen sevinirim.

Elleirne sağlık emeğine sağlık hocam , da bun modifiyeyi yaparken hangi işlemleri yaptığını da yapsan süper olur
Sizin için de regasoft kardeşime yazdıklarım geçerli.İlgili sayfaları incemeniz gerekiyor.

ilk olarak python paketlerini ve G-force kurup temizlik yapın.muhakkak yüklenen programlar çakışma yapmıştır.uğraşmam rehber ve msj yedeklerimi alırım Teli ve hafıza kartını formatlarım diyorsan kesin çözüm olur.