azrailex Üye bir sınavım kaldı ama ben bittim finallerde yaralanıyoz sınavlar açıklanırken de ölüyoz ben o çan egrisinin diye küfre başlıcam ama izin yok
bir sınavım kaldı ama ben bittim finallerde yaralanıyoz sınavlar açıklanırken de ölüyoz ben o çan egrisinin diye küfre başlıcam ama izin yok
researcher Üye Konu Sahibi DiaBLoS' Alıntı: Sınıfı geçersem adanada bir yemek düzenleyeceğim erkek sözü Genişletmek için tıkla ... pek gecme lasılıgımız yık galiba....
DiaBLoS' Alıntı: Sınıfı geçersem adanada bir yemek düzenleyeceğim erkek sözü Genişletmek için tıkla ... pek gecme lasılıgımız yık galiba....
kurt bey Üye azrailex' Alıntı: bir sınavım kaldı ama ben bittim finallerde yaralanıyoz sınavlar açıklanırken de ölüyoz ben o çan egrisinin diye küfre başlıcam ama izin yok Genişletmek için tıkla ... Sanırım istatistik dersinden bahsediyorsun Hayatımda çözdüğüm en saçma sorular bu dersle alakalıydı çan eğrileri,madeni paraların yazı tura gelme ihtimalleri vss /Sevgilinle denize karşı proföterol yeme ihtmali :/
azrailex' Alıntı: bir sınavım kaldı ama ben bittim finallerde yaralanıyoz sınavlar açıklanırken de ölüyoz ben o çan egrisinin diye küfre başlıcam ama izin yok Genişletmek için tıkla ... Sanırım istatistik dersinden bahsediyorsun Hayatımda çözdüğüm en saçma sorular bu dersle alakalıydı çan eğrileri,madeni paraların yazı tura gelme ihtimalleri vss /Sevgilinle denize karşı proföterol yeme ihtmali :/
DiaBLoS Admin titanic' Alıntı: pek gecme lasılıgımız yık galiba.... Genişletmek için tıkla ... 1 dersden 39 aldım diğerleri 60 üzeri. 6 dersden girdim.
titanic' Alıntı: pek gecme lasılıgımız yık galiba.... Genişletmek için tıkla ... 1 dersden 39 aldım diğerleri 60 üzeri. 6 dersden girdim.
DiaBLoS Admin bRoWnJ' Alıntı: son final 7 haziran ölüm kalım sınavı ingilizce Genişletmek için tıkla ... inşallah başarılı olursun..Allah yardımcın olsun.saygıLar
bRoWnJ' Alıntı: son final 7 haziran ölüm kalım sınavı ingilizce Genişletmek için tıkla ... inşallah başarılı olursun..Allah yardımcın olsun.saygıLar
toprakumit Üye Abi bu ne ya sınav tahtasına dönmüşünüz... Allaha şükür ben yokum Kıskanmayalım lütfen
canturgay Üye nasıl geçti sınavlar arkadaşlar.. benim 4 dersim var 1ini %100 verdim diğer 3 ü şüpheli.. bu arada tekrar.. leiche & neslein e katkılarından dolayı teşekkürler..
nasıl geçti sınavlar arkadaşlar.. benim 4 dersim var 1ini %100 verdim diğer 3 ü şüpheli.. bu arada tekrar.. leiche & neslein e katkılarından dolayı teşekkürler..