Finaller mucizeye kaldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
Finaller mucizeye kaldı
2012 Avrupa Futbol Şampiyonası play-off turu ilk maçında Türkiye, Türk Telekom Arena'da konuk ettiği Hırvatistan'a 3-0 mağlup oldu ve finallere katılma ümitlerini mucizelere bıraktı. Rövanş maçı ise 15 Kasım Salı günü oynanacak.


2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri Play-off turunda Türkiye, sahasında konuk ettiği Hırvatistan karşısında maç boyunca hiçbir varlık gösteremedi ve sahadan 3-0'lık bir mağlubiyetle ayrıldı. Bu sonucun ardından Ay-yıldızlıların finallere kalması mucizelere kaldı. Hırvatlara, Ay-yıldızlar karşısında galibiyeti getiren goller, Olic, Mandzukic ve Corluka'dan geldi. Bu maçın rövanşı ise 15 Kasım Salı günü Hırvatistan'da oynanacak.
Bu maçta sarı kart gören Arda Turan, Sabri Sarığlu, Emre Belöoğlu ve Hakan Balta, ceza duruma düştü ve rövanş maçında sahadaki yerini alamayacak.
 


arslansem

arslansem

Üye
Zerre kadar şaşırdıysam fenerbahçeli olayım.Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.Azerbaycan'ı Kazakistan'ı zar zor yenen takım Hırvatistan'dan fark yer.O da zorlamadılar iyi ki.Ben beraberlik diyordum iyimser düşünmüşüm
 

Burak

Üye
adamlar alay etti resmen bizle
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
iyi oldu bence bunu yenseydik şansa bir sonraki turda daha ciddi rakip gelirdi 6 7 yerdik iyice rezil olurduk
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt