Final-Four 2012'de İstanbul'da

Sponsorlu Bağlantılar

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Final-Four 2012'de İstanbul'da
Final-Four 2012'de İstanbul'da




2011-2012 sezonunda Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı kupası, sahibini İstanbul’da bulacak. TBF’nin yapmış olduğu yoğun girişimler neticesinde bir büyük uluslararası organizasyon daha Türkiye’ye kazandırıldı. Buna göre, Turkish Airlines Euroleague’in 2011-2012 sezonu şampiyonu Türkiye’de belirlenecek.




Ligin ana sponsoru Türk Hava Yolları'nın de devreye girmesiyle büyük organizasyon bir anlamda memleketine taşındı.

Euroleague Başkanı Jordi Bertomeu, Şubat ayında Fenerbahçe Ülker'i ziyarette bulunmuş ve İstanbul'un final-four'a ev sahipliği yapabileceğini söylemişti. İstanbul'da daha önce, Dünya Basketbol Şampiyonası, UEFA finali ve Voleybol Şampiyonlar Ligi final-four'u oynanmıştı.

F.BAHÇE ÜLKER VE EFES VİTES BÜYÜTTÜ

Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz F.Bahçe Ülker ve Efes Pilsen, final-four'un İstanbul'da yapılacak olması dolayısıyla yıldız basketbolcularla görüşmelerine hız verdi.

DEMİREL: SPORUN BAŞKENTİ OLDUK

Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, çok önemli bir uluslararası basketbol organizasyonu daha Türkiye'ye kazandırdıklarını söyledi.

Demirel düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, Euroleague Yönetimi ile uzun süren görüşmelerin neticeye bağlandığı ifade ederek, önemli bir uluslararası organizasyonun daha Türkiye’ye kazandırıldığını ifade etti.

Demirel, “2012 yılında Final Four’un İstanbul’da yapılmasını yönelik görüşmelerin evsahipliğimiz ile neticelenmesinden dolayı çok gururluyum. 2012 yılında kulüpler bazındaki bu önemli turnuvaya İstanbul evsahipliği yapacak. Son yıllarda gerçekleştirdiğimiz çok önemli uluslararası organizasyonlarla adeta bir spor başkenti haline gelen İstanbul, bundan önceki önemli organizasyonlara da en iyi şekilde evsahipliği yapmıştı. Maçlara evsahipliği yapacak çok güzel bir spor salonuna sahibiz. Geçtiğimiz yıl ülkemizde 2010 FIBA Dünya Şampiyonası’na evsahipliği yapmıştık, önümüzdeki yıl da Avrupa’nın en güçlü kulüpleri güzel şehrimiz İstanbul’da mücadele edecekler. Herkesi en iyi şekilde ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Türk Havayollarına da bu önemli organizasyonu en iyi şekilde tanıttığı için ayrıca teşekkür ediyorum. Hepinizi önümüzdeki sene İstanbul’da konuk etmeyi sabırsızlıklar bekliyorum” şeklinde konuştu
 

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
296
DiaBLoS
-India-
Cevap
0
Görüntüleme
493
-India-


Üst Alt