Film Ve Altyazı Bölümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Film Ve Altyazı Bölümü
Maxicepte , Symbian , Java , Operatörler V.s , Kategoriler varsa , Neden Film Bölümü Ve Maxicep'in Altyazı Ekipleri Olmasın , Örneğin Kabul Ettiler Bunu , Açtılar Bölümü , Filmler Paylaşılır , Ama Ekipler Nasıl Oluşturulucak , Ekip Kurulsa İlk Gönüllü Ben Olurum , Başkalarıda Gönüllü Olabilir , Kısacası , Türkçe Altyazı Ve Film Kategorisi İstiyorum ,

Revengeful

Emekli Yönetici
Sitede film paylaşımı yasak

CoDeYs

Üye
telif hakkı nedenıyle galiba

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Fikirlerim Hep Boş Çıkıyor Zaten

Revengeful

Emekli Yönetici
Sitenin yeni uyelerindensin. Zamanla sağlam fikirler uretirsin merak etme

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ne yenisi abi , 2-3 aylık üyeye denir , 1 Sene Geçti Ben Boş Fikirler Çıkarıyorum Sadece

CoDeYs

Üye
zaten site tam artık ne fikir onerilebilicek bende şaşırıyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
Kardesim benim demek istediğim aktiflik anlamında yeni üye

daha önce bende:

maxicep.com bir cep telefonu sitesiyse neden 3gp filmler paylaşılmıyor diye bir konu açtım.. Aldığım cevaplarda Revengeful ve CoDeYs üyelerinin sana verdiği cevaba benzer cevaplardı...

Film paylaşılmamasının sebebi: hem telif hakları nedeniyle hemde korsancılığa girdiği için maxicep.com da film paylaşımı olmuyor...

Google da aratırsan bir sürü 3gp ve .avi uzantılı film indirme siteleri karşına çıkacaktır

(ne kadar yardımcı oluyorm millete valla )

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
gerçekten altyazı için ekibe ihtiyacım var , 2 ekip 2 kişilik olcak

hakan.c

Üye
mod falan mı olmak istiyosun ki?

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ne modu abi , sadece katkı amaçlı , örneğin altyazı sitelerinin yetmediği yerlerde biz olacağız

hakan.c

Üye
film paylaşımı denildiği gibi yasak,filmin yasak olduğu yerde altyazının bir anlamı olmaz bence

ChavRash

Emekli Yönetici
Telif hakları nedeniyle, film, 3gp video paylaşımına izin veremiyoruz arkadaşlar.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...