Film Senaryosu Gibi Akaryakıt Hırsızlığı

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Film Senaryosu Gibi Akaryakıt Hırsızlığı



Kırıkkale'de film senaryolarını aratmayacak tankerden akaryakıt hırsızlığı olayını polis kısa sürede çözdü. Tanker şoförünün de aralarında bulunduğu 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.


TÜPRAŞ İzmit Rafinerisi'nden yüklediği 31 ton akaryakıtı Kırıkkale'ye getirmek için TIR'la yola çıkan 45 yaşındaki Burhan D. Kırıkkale yakınlarına geldiğinde, iddiaya göre senaryo gereği hastalandığı bahanesiyle aracını yol kenarına çekerek, yoldan geçen bir taksiyle Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi acil servisine gitti. Burhan D. hastanede muayene olduğuna ilişkin gerekli kayıtlarını yaptırırken, bu sırada akaryakıt dolu tanker kimliği belirsiz kişiler tarafından bulunduğu yerden götürüldü.


BOŞ OLARAK BULUNDU


Akaryakıtı taşıtan şirketin haber vermesi sonucu harekete geçen hırsızlık masası ekipleri, tankeri Kırıkkale- Kırşehir karayolunun 11'inci kilometresinde boş olarak buldu. Hastanede polisin ifadesine başvurduğu tanker sürücüsü Burhan D., "Aniden rahatsızlandım ve tankerimi yol kenarına çekerek taksi ile hastaneye gittim. O sırada tankeri kaçırmışlar ve içindeki akaryakıtı boşatmışlar" diye konuştu.


150 BİN LİRALIK YAKITI 75 BİN'E SATMIŞLAR


Polisin yaptığı araştırmada, Kırıkkale- Keskin karayolu 11'nci kilometresinde bulunan bir akaryakıt istasyonuna 150 bin lira değerindeki akaryakıtın yarı fiyatına 75 bin liraya satıldığı belirlendi. Yapılan soruşturma sonrası tanker sürücüsü Burhan D., ağabeyi 46 yaşındaki Bayram D. ve olaya adı karışan 26 yaşındaki Osman B. ile 35 yaşındaki Mahir T. gözaltına alındı. Şüpheliler, film senaryosu gibi hazırladıkları planın bu kadar çabuk çözülebileceğini hiç akıl etmediklerini belirtti.


Suçlarını itiraf eden 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Organize işler :D
 
  • Beğen
Tepkiler: x-scarface

Benzer Konular



Üst Alt