zaza Üye Nazy' Alıntı: ozaman bizim cengiz her filmin yarısını izliyor... adam saniyede 10 kez göz kırpıyor bende diyorum neden bu adam bir filmi 10 defa izlemek istiyor Genişletmek için tıkla ...
Nazy' Alıntı: ozaman bizim cengiz her filmin yarısını izliyor... adam saniyede 10 kez göz kırpıyor bende diyorum neden bu adam bir filmi 10 defa izlemek istiyor Genişletmek için tıkla ...
Noks Üye e1b1' Alıntı: yarım yarım film izleyip başkaları na anlatıyoruz.. Genişletmek için tıkla ... Dogru söylüyorsun en iyisi kitabı warsa okumak
e1b1' Alıntı: yarım yarım film izleyip başkaları na anlatıyoruz.. Genişletmek için tıkla ... Dogru söylüyorsun en iyisi kitabı warsa okumak
Necmati Üye Noks' Alıntı: Dogru söylüyorsun en iyisi kitabı warsa okumak Genişletmek için tıkla ... arada gözünü kırparken kelime kaçırma
Noks' Alıntı: Dogru söylüyorsun en iyisi kitabı warsa okumak Genişletmek için tıkla ... arada gözünü kırparken kelime kaçırma
Captain Üye Nazy' Alıntı: ozaman bizim cengiz her filmin yarısını izliyor... adam saniyede 10 kez göz kırpıyor bende diyorum neden bu adam bir filmi 10 defa izlemek istiyor Genişletmek için tıkla ... vay be
Nazy' Alıntı: ozaman bizim cengiz her filmin yarısını izliyor... adam saniyede 10 kez göz kırpıyor bende diyorum neden bu adam bir filmi 10 defa izlemek istiyor Genişletmek için tıkla ... vay be