FiLm İzLedi KatiL Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
FiLm İzLedi KatiL Oldu

Hayranı olduğu 'Katil Doğanlar' filmini 21'inci kez izleyen ABD'li genç, yanında uyuyan sevgilisini boğarak öldürdü.








ABD'de 18 yaşındaki Eric Tavulares, hayranı olduğu film yüzünden katil oldu. Sabah'ın haberine göre seri cinayetler işleyen bir çiftin öyküsünü anlatan "Katil Doğanlar"ı 21'inci kez izleyen Tavulares, film bittikten sonra yanında yatan kız arkadaşını boğarak öldürdü. Cinayet, talihsiz kızın çığlıklarını duyan komşuların polise haber vermesiyle ortaya çıktı.

Polise soğukkanlılıkla kapıyı açan Tavulares, cinayeti filmin etkisinde kalarak işlediğini itiraf etti. Araştırmalarda gözü dönmüş gencin filmi daha önce 20 kez izlediği ortaya çıktı. Yapılan otopsi sonucunda kurbanın dört dakika içinde öldüğü anlaşıldı. Eric Tavulares, 60 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor.
 


mavis45

mavis45

Üye
yuh beeee
 
mservank

mservank

Üye
öküz olduğu aynı filmi 21 kez izlemesindne belli
 
CEREN

CEREN

Üye
aman ALLAH'IM çok korkunç bune ya dondum kaldım
inşallah hiç cıkamaz cezaevinden...
 

karides

Üye
Büyük bir ihtimalle avukatının yönlendirmesiyle (ABD hukuk sistemine göre) durumu 2. dereceden cinayete sokmaya çalışıyor. Jüriyi de ikna ederse, adam sadece 8-10 yıl ile yırtmayı göze almış gibi görünüyor. Bir de Savcılıkla pazarlık yapıp şöyle 50000 USD kefalatle cezayı 5 yıl hapis+5 yıl şartlı tahliyeye soktu mu, değmeyin keyfine. Ölenin de kanı yerde kalır böylece.

Filmin etkisi yok denecek kadar azdır bu cinayette. İşi filme bırakırsak 1910'lardan önce kimsenin cinayet işlememesi gerekirdi; ama gelin görün ki cinayet Adem'den günümüze var olan bir gerçek ve filmin arkasına sığınmak ise, zeki bir avukatın ayak oyunlarından biridir sadece.

Buna bakarsak, benim tam bir seri katil olmam lazımdı. Zira, bir gün içeisinde hem de üstüste TESTERE, CİNNET, ALIEN, SAPIK, AMERİKAN BÜYÜSÜ, ŞEYTAN filmlerini izleyebilirim (listeye daha bir çok film ekleyerek yapmışlığım da vardır) ve sonrasında da vurup kafayı uyurum. Kimseyi de şimidiye kadar boğmadım. Boğmayı düşünmedim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baydırman
Cevap
1
Görüntüleme
730
PALA.
Cevap
0
Görüntüleme
707
Cevap
2
Görüntüleme
784
PALA.


Üst Alt