Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fileswap
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismail
Üye
Konu Sahibi
fileswap
fileswap mükemmel bi siteymiş ya filmi 1,6 mb/sn ile indiriyom idm ile
MarjinaL -TR
Üye
Çılqın çocuk İSO
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
MarjinaL -TR
Üye
İndirme hızının site ile alakası yok. Site hızı arttıramaz. Zaten 1.6mb/sn normal hız. Diğer siteler gelir sağlamak için hıza engel koyuyor. Bazıların engel olmuyor reklamlar ile gelir sağlıyor.
lafda öyle. Adamlar bizi enayi yerine koymaya çalışıyor. Hem hızı engelliyor birde premium alırsan hızın artacak diyor. Halbuki premiumda bile normal hız oluyor.
İndirme hızının site ile alakası yok. Site hızı arttıramaz. Zaten 1.6mb/sn normal hız. Diğer siteler gelir sağlamak için hıza engel koyuyor. Bazıların engel olmuyor reklamlar ile gelir sağlıyor.
Anlatmak istediğim zaten engel koymamasıydı gece yatarken 700 mblik dosyayı turbobitten indirmeye bıraktım kahvaltıdan sonra bakçam nolmuş
Büyük ihtimalle hata vermiştir :P
Yine bozulmasa iyi. Rapid hep döneklik yaptı. Mediafire şuan için hiç döneklik yapmadı ve çok iyi görünüyor. Arayüzü de çok güzel HTML 5 kullanıyor
ismail
Üye
Konu Sahibi
evet dediğim gibi turbobit hata vermiş
Never_Back_Down
Üye
Turbobit felaket
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Sırf Turbobit'e upload edilen android oyunlar yüzünden kendim mediafire'a uploadlıyorum. Adam bir de milleti kandırmak için "üye olun alın size refli link, belki daha hızlı indirirsiniz" yazmış Bilen biliyor kim olduğunu.