FileLock - Java Dosya Şifreleme Programı

Sponsorlu Bağlantılar

sss_albay

sss_albay

Üye
aynen bendede şifre istio tetrar yüklesem düzelirmi??

leon98

Üye
ghfxhxf

windows010201

Üye
yürüyün lan hepiniz 6300 da çalışmıyor hata weriyor sürekli

kemax

Üye
Veri Okuma"&"Veri Yazma" ayarını nerden ayarlıicaz benim telefon 6300 yardım edin

sabrinasakae

Üye
Bu programla java uyumlu telefonlardaki dosyalarınız sifreleyebilirsiniz.
Uygulama baslangıcında, program sizden sifre girmenizi isteyecek.
Eğer, bir kere erişime izin ver seçenegine "Hayır" derseniz, dosyalarınıza o andan sonra erisim yapılmıyor. Uygulamayı tekrar yüklemeniz gerekiyor bu durum olursa.
Bazı Nokia telefonlarda ise, "Veri Okuma"&"Veri Yazma" ayarını, "Her Zaman" olarak ayarlamalısınız. Yoksa, Erişim engellendi hatası alırsınız.

Çeviri: Negative / Maxicep
Merhaba,N70 kullanıyorum,telefonu pc'ye bağlayınca içindeki resimleri pc'ye aktarmak isterken,erişim engellendi yazıyor.telefonda veri okuma filan yazmşsın ama benim telefonda öyle bir şey yok.yardmcı olrsan sevinirm

Laz¥

Laz¥

Üye
teşekkürler admin

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
teşekkürler

atmaca001

Üye
Sağolasın

_hasanyildiz_

_hasanyildiz_

Üye
işimeyarayacak teşekkürler:oke:

bir-dost

Üye
saol adamım

cellchuck

cellchuck

Üye
çok güzel bi pro teşşkrler:oke:

aqsi_rizeli

Üye
6230i de çalışmıyor uygulama hatası diyor. ama yinede tşkrl

futbol123

futbol123

Üye
tşk..

hamit42

Üye
tşklerrrr

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Eline sağlık.

silhan02

Üye
saol ellerine sağlık

KittyCold

KittyCold

Üye
Öncelikle herkese merhaba
Bu uygulamayı telefonuma yükledim ve çalıştırdım. Bu aşamada herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Kullanım konusunda sitede belirtilen adımları uyguladım. Sorun programla şifreleme yaptıktan sonra başladı. Örneğin;
Hafıza Kartı>Görüntüler
Burada telefonla çekilen fotoğraflar tutuluyor. Bu "Görüntüler" klasörünü şifreledim ancak sadece klasörün içindeki fotoğrafların uzantıları .lck oldu. Buda bir değişiklik yapmadı. Yani klasöre girip resimleri görebiliyor ve açabiliyorum. Telefonum Nokia 6700
Hata yaptığım bir nokta varsa önerilerinizi bekliyorum. (Ayrıca bu yeni nesil telefonlara neden bu tip programları üretici firma koymaz, anlamış değilim)
Şimdiden teşekkürler.

karl06

Üye
ii valah eline sağlık

sub_away

Üye
ağa sms leri şifreleme nasıl yapılacak?

MRTERM

Üye
ellerine saglık

Takipçi Satın Al

Üst Alt