Arkadaşım sen orda Not: Uygulama Erişimi - Veri Erişimi - Veri Ekle ve Düzelt - Her Zaman Sor diyoruz ama onu nerde yapıyoruz ben anlamadım yardımcı olursan sevinirim
Arkadaşım sen orda Not: Uygulama Erişimi - Veri Erişimi - Veri Ekle ve Düzelt - Her Zaman Sor diyoruz ama onu nerde yapıyoruz ben anlamadım yardımcı olursan sevinirim
Hocam Allah Senden Razı Olsun =) Çok TEşekkür Ederim Benim Bi Sorum Olacak Şimdi Benim Tel Nokia 6270 Hiç Bi FexPlorer Programını Çalıştırmadı Ama Bu Verdiqin Programı Açabildi =) Ama C Yada D ye Girdiqimde "java.lang.security Exception : Access denied " Diye Bir Hata Veriyor Ve İstediqim Yere Giremiyorum Sadece C Ve D Yi Görebildiqim Tabir-i Caizse Anamenü Den Başka Bir Yere Giremiyorum Bu Konuda Ne Yapabilirim Yardımcı Olabilirmisin ?
Şimdiden Teşekkürler..
--------------- Ekleme ---------------
Not: Uygulama Erişimi - Veri Erişimi - Veri Ekle ve Düzelt - Her Zaman Sor diyoruz.
Kocaaa Not Yazısını Farketmedim Bunu Yapıcna o Sorun Düzeldi Biraz Erken Farkettim =) Sizede Yük Olmamış Oldum Heheh Çok Saqol Arkadaşım =)
Tsu basa arkadasım , bu java dosya yönetici programların izin ayarlarını 'her zaman sor' değilde 'sadece ilkinde sor' şeklinde modifiye etmek mümkünmüdür? Forumda mobyExplorer icin karmaşık bir yöntem verilmiş ama paylaşım yok. Kısacası java uygulamalar için böyle bir yöntem var mıdır? Sinir bozan , sürekli 'izin verilsin mi ?' sorusundan kurtulmak için ...
Tsu basa arkadasım , bu java dosya yönetici programların izin ayarlarını 'her zaman sor' değilde 'sadece ilkinde sor' şeklinde modifiye etmek mümkünmüdür? Forumda mobyExplorer icin karmaşık bir yöntem verilmiş ama paylaşım yok. Kısacası java uygulamalar için böyle bir yöntem var mıdır? Sinir bozan , sürekli 'izin verilsin mi ?' sorusundan kurtulmak için ...