Filebox Türkçe Yama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
Filebox Türkçe Yama
Gizli dosyalara erişim , dosya değiştirme ,dosya yer değiştirme dosya ve görüntü ekleme konularının vazgeçilmez programı Filebox için türkçe yama yaptım
Yapmanız gereken alttaki iki yamayı n900 içine atıp filebox ile
opt > filebox > lang klasörü içine kopyalayıp kapatıp açmanız /Telefonuda kapatıp açmanız gerekebilir

--------------- Ekleme ---------------

Bunun geçerli olması için telefonun Türkçe dil ayarı ile kullanılması gereklidir.

• Beğen
Tepkiler: converter2 ve faruktml

NR6630

NR6630

Üye
bak bu paylaşımın 10 numara olmuş işte +5 benden puan teşekkür:oke: muro bey

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Umarım sağlıklı çalışır

converter2

converter2

Üye
paylaşım için teşekkürler

faruktml

faruktml

Üye
Teşekkürler

kaan dean

kaan dean

Üye
dosyalari indirdim yigin hafizaya fakat kopyala yapistir dedigimde hata veriyor..

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
root yetkisi almadan bunlari yaptirmaz biliyorum filebox ayarlarinda root yetkisi al telefonu kapat ac root aktif olsun sonra tekrar dene .filebox sana ne uyari veriyor yapamassan soyle sana x ter komutu hazirliyim

kaan dean

kaan dean

Üye
muratiyy root yetkisi verili telefonda mydocs ta copy yapiyorum filefox aciyorum yapistirmak icin ama "" nothing selected to paste"" diyor secilen bisey yokmus dior:))

sana zahmet x term komutlari verirmisin

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
root
cp /home/user/MyDocs/Turkish.qm /opt/filebox/lang/
rm -r /home/user/MyDocs/Turkish.qm

cp /home/user/MyDocs/Turkish.ts /opt/filebox/lang/
rm -r /home/user/MyDocs/Turkish.ts

sen fileboxu kullanırken hata yapıyorsun panoda kopyalanacak dosyayı seçmeden paste yapıyorsun
neyse yukarıdaki komutlar işini görmeli

NR6630

NR6630

Üye
:oke:arkadaslar x-term kodlarina gerek yok sadece filebox tan setting bolumune girin ve orda root secenegi var o kutucugu isaretleyip cikin simdi kopyalayacaktir.. basarilar ama bu arada fileboxta da pek bir oyle turkcelik bisey yok be aslinda yani zaten hersey resimli dogru duzgun yazi bile yokki cogu yerinde.. ingilizcede kullanila bilir diye dusunuyorum zaten yaziya ihtiyac kalmiyo islemleri cok basit bu pronun

chezque

chezque

Üye
arkadaşlar bende ayarlar içinde kutucuklar işaretli olmasına rağmen hala "nothing selected to paste" hatası veriyor. nasıl halledilir bu ya? yada başka bir program üzerinden bu iş yapılamaz mı? yok mu başka bir dosya yönetici programı?

osmanayman

osmanayman

Üye
cute explorer var...

chezque

chezque

Üye
cute da yükledim onda da aynı sorun var. dosya taşımama izin vermiyor bi yerden bi yere. telefonun herhangi bi ayarı var mı bunun için?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt