fil bomba yuttu...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canturgay

canturgay

Üye
    Konu Sahibi
fil bomba yuttu...

Fil bomba yuttu

Talihsiz fil yiyecek zannettiği bombayı yuttu. Malum sondan kurtulamadı.

Sri Lanka'nın Hambantota şehrinde bir fil yiyecek zannederek ağzına aldığı bombanın patlaması sonucu öldü.

Orman Bakanlığı yetkilileri filin ölümüne sebep olan bombanın Sri Lanka yapımı "hakka patas" isimli bomba olduğunu belirttiler.

Sri Lanka'da son bir kaç ayda çiftçilerin yaptığı bombalardan ölen fillerin sayısı 11'i buldu.
Sri Lanka Orman Bakanlığı yetkilileri, devletin, yetim, yaralı ve kimsesiz filler için yetimhane kurmasına karşın bazı çiftçilerin fillere neden şiddet uyguladıklarına anlam veremediklerini belirtiyorlar.

Orman yetkilikleri de çiftçilerin filleri öldürme sebebinin, fillerin tarım arazilerine zarar vermesi olabileceği ihtimali üzerinde duruyor

leiche

leiche

Emekli Yönetici
yazzık ya. diyecek birsey bulamıyorum içim bi garip oldu:(

delrico

delrico

Emekli Yönetici
yazık yaaa hayvancagızlara:agla

c3r3n

c3r3n

Üye
insan mı bunlar yaa..! :@

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Yazık Valla Ya Acıdım:(

keremerson

keremerson

Üye
:(:(
Filleri çok severim yaa yazıııkkk :(

Altun.

Altun.

Üye
vallahi üzüldüm yaa yazık olmuş.

white_pearls

white_pearls

Üye
yazııııııııııııık

ALican35

ALican35

Üye
bombayı nerde bırakmıslarsa denqesizler hayvan o sonuçta yiyecek sanmı$tır hayvana yazık kimbiLir noLdu hayvancaqıza :@

xbetterx

xbetterx

Üye
Hayvana ne olacağı varmı bomba yutuyor sonuçta. Çizgi filmlerden aklında kalmış heralde, karnı şişip ağzından duman çıkmıyor patlayınca paramparça oluyor. Ayrıca aklımda kalmış olsa gerek bu bombaların tahribatıda yüksekmiş.

ALican35

ALican35

Üye
Hayvana ne olacağı varmı bomba yutuyor sonuçta. Çizgi filmlerden aklında kalmış heralde, karnı şişip ağzından duman çıkmıyor patlayınca paramparça oluyor. Ayrıca aklımda kalmış olsa gerek bu bombaların tahribatıda yüksekmiş.
açıkLama için saoL tek keLime iLe yazık hayvana :@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...