fikrim....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
worry

worry

Üye
    Konu Sahibi
fikrim....
Arkadaslar fark etmişssndr artık fazla fw yok çnkü fw yapanlar artık takılmıyor bu forumda ve üyelerden kaynaklandığını söylüyorlar ve bncede haklılar fw paylaşan biri size borclu degl yapmak zorundada degl sdce siznle paylasıyo siz tşk etceğiniz yere karalamaya çalışıyosunuz onlarda bırakıp gidiyolar snrada fw yok diye yakınan insanlar var bnde fw yapıodm ama artk paylasasım gelmiyor nedenini herkes biliyor ve buna göre daha bilinçli davranmanızı tavsiye ediyorm

• Beğen
Tepkiler: dqnqltkn, karasev1 ve sekolele

sekolele

sekolele

Üye
ewet artık eskisi kadar cfw paylaşan yok bu sitede gerçekten bıktrdı üyeler artık adamlar yapmak zorunda değil

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kendim CFW'yi severek yapıyorum. Beni bıktırma henüz olmadı. O yüzden desteklerimi kesmeden devam ediyorum. İnşallah paylaşmaktan bıktırılmam. Bence aynı ilgiyi diğer CFW yapanlarada gösterseler bir sorun kalmaz diye düşünüyorum.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Kendim CFW'yi severek yapıyorum. Beni bıktırma henüz olmadı. O yüzden desteklerimi kesmeden devam ediyorum. İnşallah paylaşmaktan bıktırılmam. Bence aynı ilgiyi diğer CFW yapanlarada gösterseler bir sorun kalmaz diye düşünüyorum.

:tşk: hacı :D

ModderFurkan

Üye
@worry bnun sebebi bazılarının ""sonuçta c6v40'ı kendi yazmıyo demesinden kaynaklı olabilir mi ;) sen ne demek istediğimi anladın..

worry

worry

Üye
    Konu Sahibi
arkadasm ben senin 0000 daki reklamını kaldırdımmı kaldırmadım dmi.Ama sen dedinki paylasma bende sildim haala aynı konudasn...

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Dostum sen tasalanma pnht boş durmuyor.CFW yayınlıyor.Onlar yayınladıkçada burdan yine birileri Türkçeye çevirir koyar.Bence sen pnht ye yaz.Çünkü cfwler ordan kesilirse burda ilelebet cfw göremezsin.

mustafa

mustafa

Üye
Bunun tek sebebi var artık insanlar 5800larını satmaya başladı :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt