Fikret Orman'dan Aziz Yıldırım'a cevap

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Fikret Orman'dan Aziz Yıldırım'a cevap
Beşiktaş başkanı Fikret Orman ve yeni transferler Ersan, Babel, Mitrovic ve Demba Ba'nın imza töreninde açıklamalarda bulundu. Fikret Orman, Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına cevap verdi.

başkanı Fikret Orman ve yeni transferler Ersan Gülüm, Ryan Babel, Matej Mitrovic ve Demba Ba'nın imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman'ın açıklamaları şöyle;

Ersan bizim için özel bir oyuncu. Başkan olduğum zaman zor günler vardı. O dönem gerçek Beşiktaşlılığını gösteren Ersan vardı. Maaşında 500 bin indirim yaptı o dönem. Onu unutamam. Yeniden döndüğü için mutlu olduğumu ifade ediyorum. Demba yarın tedavisi için Los Angeles'a gidiyor. Mart başında da hazır olacak. Ryan Babel'e maşallah diyorum. 2 gol, 2 asistlik katkı yaptı. Babel'i daha evvel de transfer etmek istemiştik. Sanki 10 senedir bizde oynuyormuş gibi. Maşallah çok iyi başladı. Bizim için imzalar kalbe atılan bir şeydir. Ersan ve Demba Ba'nın gelmesi de bunu gösteriyor.

Başkan Fikret Orman'ın kısa açıklamsının ardından futbolcuların açıklamaları şöyle;

Ersan: Herkes benim Beşiktaş'ı ne kadar sevdiğimi biliyor. Burada olduğum için çok mutluyum.

Demba Ba: Gerçekten çok mutluyum. Burada çok güzel zamanlar geçirmiştim. Umarım bu dönem, bir öncekinden daha iyi geçer. Tedavim şimdiye kadar gayet iyi gitti. Artık bir kaç haftalık periyot kaldı. Geri döndüğümde eskisinden daha iyi olacağım.

Babel: Beşiktaş'a geldiğim için mutluyum. Şampiyonluk mücadelesi için buradayım. Umarım daha büyük işler yapıp şampiyonluğu yakalayacağız.

Mitrovic: Bu kadar büyük bir camianın bir parçası olduğu içim mutluyum. Umarım büyük başarılar elde ederiz burada.

Fikret Orman'ın açıklamalarının devamı şöyle;

Bütün transferler hayırlı olsun. Ara transfer döneminde daha önce bizde oynayan 2 oyuncu ve oynamayan iki oyuncu transfer ettik. Santrforla alakalı çok beklenti yaratıldı. Şu anda Beşiktaş ligin lideri ve en çok gol atan takım. Ligin de gol kralı Beşiktaş'ta. Çok geniş bir kadromuz var. Taraftarlar beklentiye giriyor ama Türkiye'nin ve Beşiktaş'ın gerçekleri var. UEFA ile yapılan anlaşma gereği tedbirli davranıyoruz. Türk Milli Takımı'nın gol kralı ve Kamerun Milli Takımı'nın santraforu bizde. Ömer de var, Demba Ba da geldi.

"Demba Ba mart başı hazır"

Hamdolsun ki bugüne kadar duygusal karar vermediğimiz için başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Demba Ba malesef gelmeden sezonu kapattırdılar. Ama 2-3 hafta Sonra Türkiye'ye gelecek ve martın ilk haftası hazır olur. Takımda yer bulup bulamayacağı Şenol hocanın takdiri olacaktır. Bu hafta yapacağımız ödemelerle birlikte kimsenin geçmişten ödemesi kalmayacak. Finans yapılanması da kadroyla alakalı.

"Transferi kapattık"

Bizde transfer Metin Albayrak'ın başkanlığını yaptığı ekiple başlıyor. Onlar gerekli teklifleri ya da talepleri alıyor. Metin canlı izliyor. Sonrasında bana geliyor. O sırada teknik kararı verilmiş oluyor. Ben olur dersem Umut Güner devreye giriyor. Mitrovic ile ilgili yorum yapanlardan kim seyretmiş? Bizim scout ekibimiz seyretti, Gökhan Keskin seyretti, ben seyrettim onay verdim. Fabri'yi transfer ettik. İstemiyoruz diye yazılar çıktı. Şimdi en sevilen oyuncuların başında geliyor. Tombaladan çeker gibi oyuncu almıyoruz. Kamuoyunun bunu böyle bilmesi lazım. Transferi kapattık.

"Fenerbahçe senelerdir Beşiktaş'ı konuşuyor"

Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına biraz değinelim. Açıklık getirelim. Biz hiçbir camia ile kavga içerisine girme arzusunda olmuyoruz. Bir kulüp terbiyemiz var. Hiçbir camia ile çatılmaya girme arzusunda olmuyoruz. Ama maalesef Fenerbahçe ile yaşıyoruz. Bunun nedeni de onların yaptığı açıklama. Son yapılan açıklamalara o kadar çok şey var ki söylenecek; ama biz girmiyoruz. Senelerdir Fenerbahçe kulübü Beşiktaş'ı konuşuyor.

"Quaresma'nın sözleşmesini uzattık"

Bizim amacımız Fenerbahçe taraftarını rencide etmek değil. O yüzden o konulara girmek istemiyorum. Açıklanması gerekenler var ama. Quaresma 7 maç daha oynarsa sözleşme otomatik uzuyor. Teklif götürülmesinin bir nedeni olabilir: "Sen oynama, boşa çık". Aziz Yıldırım "isterlerse evrakları göndeririz" dedi. İstiyoruz, göndersinler. O sözleşme götürenleri mahkemeye vereceğim. Quaresma'ya sordum, evimde oynayacağım dedi. Biz de sözleşmesini uzattık. Sosa, terör'den dolayı ayrılmamış...Bize attığı, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ortada.
 


Sarangni

Sarangni

Üye
Bugün zeka kokan açıklamaları var. Büyük kapak yapmıştır.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.
 
haltie

haltie

Üye
Aziz Başkan' ın miyadı dolmuştur.
 


Üst Alt