Fikret Orman: BJK'ye kimse zarar vermesin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fikret Orman: BJK'ye kimse zarar vermesin
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş'a zarar veren kim olursa olsun karşısında duracağını söyledi.
Fikret Orman, kulübün olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda raporların müzakeresinin ardından söz alarak, üyelerin konuşmalarına cevap verdi.

Bu sezon taraftarların neden olduğu olaylarla ilgili alınan cezalar konusuna değinen Orman, ''Taraftar üzerinden popülerizm yapmam. Benim şahsımı desteklemeye gelmiyorlar, Beşiktaş camiasını desteklemeye geliyorlar. İnsan sevdiği şeye zarar vermemeli. Beşiktaş'a zarar veren kim olursa olsun karşısında beni bulur. 'Taraftar öyle der, böyle der' diye imtina etmem. Hiçbir çekingenliğim yok. Beşiktaş'a zarar veren kim olursa olsun, babam bile olsa karşısında beni bulur'' ifadelerini kullandı.

-Tayfur Havutçu konusu-

Fikret Orman, yollarını ayırdıkları eski teknik direktörleri Tayfur Havutçu konusunda da şunları söyledi: ''Tayfur Havutçu çok kıymetli bir arkadaşımız. Beşiktaş ligde en kötü ihtimal 4. olacaktı. Carlos Carvalhal hocamız Boluspor maçından sonra ben ve kamuoyunda güvenini kaybetmişti. Tayfur ile 6 maç artı 1 sene anlaşma yaptık. Aslında ayrılık açıklamasını bir hafta önce yapacaktık. Olmadı ve kamuoyunda konuşulmasına neden oldu.

Beşiktaş başkanı olarak Tayfur'a üzüntümü dile getirdim. Bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum. Beşiktaş Kulübü'nde yaptığımız bir hafta gecikmedir. Saygısızlık veya şahsiyetiyle oynama değildir.''

-''Kiminle çalışacağıma kendim karar veririm''-

Kulüpte kiminle çalışacağına kendisinin karar vereceğini kaydeden başkan Orman, kulüp genel müdürü Gökhan Sarı'nın göreve getirilmesiyle ilgili bir eleştiriye şöyle cevap verdi:

''Kiminle çalışacağıma kendim karar veririm. Genel kurula gelirken böyle bir liste sunmadım. Gökhan, Beşiktaş'ta tecrübeli bir arkadaş ve ondan istifade ediyorum. Görevini layıkıyla yaptığı sürece beraber çalışmaya devam ederim. Ben kiminle çalışacağıma kendim karar veririm. Bu camia herkesin camiası. 'O bunu seviyor, bu bunu sevmiyor' diye bakmayız.''

-''Bugün olsa BJK TV'yi açmazdım''-

Fikret Orman, BJK TV ile ilgili eleştiriye ise, ''BJK TV açılmamış olsa bugün açmazdım. Ama açılmış ve bir yatırım yapılmış. Ortada bir televizyon yok, Digitürk üzerinden yayın yapan bir kuruluş var. Bunu gerçek bir televizyon haline getirmek, reklam alan, yayın kalitesini yükselten bir televizyon yapmak istiyoruz'' dedi.

-''Mali durumu inceliyoruz''-

Kulübün mali durumunu incelettiklerini kaydeden Orman, ''Merak etmeyin, içiniz rahat olsun. Hiçbir şeyi kapatma, örtme niyetim yok, yalnız kimseye de iftira atma niyetim yok. Beşiktaş'ın içinde bir milat olmasını istiyorum. Suç varsa ne gerekiyorsa yaparız'' dedi.

Fikret Orman ayrıca, biri Anadolu, biri de Avrupa yakasında olmak üzere 2 sosyal tesis yapacaklarını, ayrıca kulüpte her alanı profesyonelleştirmek amacında olduklarını kaydetti.

Kulüpte çalışan 415 personel bulunduğunu anlatan başkan Orman, personel gideri olarak 800 bin lira giderlerinin olduğunu ifade ederek, ''Rakiplerimizde bu rakamın daha yüksek olduğunu görüyorum. İnsan sayısını fazla arttırmaktansa, insanlara yetki, sorumluluk vermenin doğru olduğunu düşünüyorum. Ödeme sıkıntısı içindeyiz, düzelteceğiz'' diye konuştu.

AA
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt