Fikre İhtiyacım var Düşünceleriniz Önemli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
Fikre İhtiyacım var Düşünceleriniz Önemli
c7 sahibiyim internet navigasyon ve mail yoğun kullanıyorum bu ihtiyaçlarımı internet haricinde çokta sıkıntı yaşamadan hallediyorum. Avea yeni bir kampanya ile iphone 3gs veriyor vergiler dahil 28TL ama(​36ay taahhütlü ).

iphone'nun uygulama bolluğuna geçmek istiyorum ama bu saatten sonra 3gs almak bu koşullarda almak mantıklı mı ?

Düşüncülerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..

Not: çok fazla bütçem olmadığı için aylık büyük taksitlerle(90-100 TL) 4 veya 4s şuan için düşünemiyorum.

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
bence al ama git turkcellden al 739tl ye olması lazım avea pahalıya geliyor.

asigsasi

asigsasi

Üye
bu konuyu cep telefonları genel bölümüne açsan daha çok cevap alabilir din çünkü buradakilerin çoğu nokia kullanan değil de nokia cı olarak gör ve sana gitte iphone al diyen az olur

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
evet 269 lira fark var turkcell'in sms net fiyatları fazla sanki. 30tl 500dk 2bin sms sınırsız net paketim var buna ek 28 lira şeklinde olacak o açıdan bakınca uygun gibi

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
alacaksan dediğim gibi git turkcellden al her açıdan iyi.

waycell

waycell

Üye
ben nokia kullanmıyorum ama sana al demicem modası geçmiş özellikleri fi tarihinde kalmış bir tele ihtiyacın yok bence elindekiyle yeti yada daha iyisini al

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Eski bir telefona göre istenilen para fazla değmez derim

emreli01

emreli01

Üye
internette o kadar sıkıntı olmaz bence değiştirmene gerk die düşünüyorum

-efşan

-efşan

Üye
Türkcell :tl: 750 veriyordu. Avea 1000 .
Türkcell'in kampanyasına bir bakın bence.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kuzum Turkcell daha iyidir oraya bakabilirsin ama 3GS alman ne kadar doğru bence tartışılır çünkü eski bir telefon :) Ne kadar güncelleme alacak bilinmez :) İyi Forumlar...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
navigasyon konusunda nokia'yi ararsin onun dişinda 3gs performans olarak sıkıntı yaşatmaz. Her ne kadar ios6yı alıcak olsa da ios5bile yuklemeye cekiniyorum. İos 4.3.3surumu ile de sorunsuz kullaniyorum.

MrExpert

MrExpert

Üye
navigasyon konusunda nokia'yi ararsin onun dişinda 3gs performans olarak sıkıntı yaşatmaz. Her ne kadar ios6yı alıcak olsa da ios5bile yuklemeye cekiniyorum. İos 4.3.3surumu ile de sorunsuz kullaniyorum.

Bende 5.1.1 sürümu yuklu sorunsuz çalişiyor bence sende güncellemelisin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...