Fıkraları Bu bölümde Toplayalım..

birader manyak olmuş nerden buldun bunu yaw

Kara' cıların komutanı bir asker çağırmış. Asker
- "Emret komutanım" diyerek yanına gitmiş.
Komutanı yere yatmasını istemiş. Daha sonra da bir tanka askerin üzerinden geçmesi için emir vermiş asker kılını bile kıpırdatmadan yattığı yerde beklemiş ve malumunuz ezilmiş. Komutan diğerlerine dönerek
-"İşte cesaret" demiş.
Havacıların komutanı bir asker çağırmış. Asker yine
- "Emret komutanım "diyerek komutanının yanına gitmiş.
Komutanı helikoptere binmesini emretmiş. Asker helikoptere binmiş ve havalanmış daha sonra komutanı askere aşağıya paraşütsüz atlamasını emretmiş asker de emre itaat etmiş ve atlamış. Yereçakılmış ve can vermiş. Komutan da diğeri gibi dönerek
- "İşte cesaret " demiş.
Sıra gelmiş denizci komutana. Denizci komutan askerini çağırmış. Asker çakı gibi hazırola geçmiş ve
-"Emret komutanım" demiş. Komutan
- Derhal denize atla ve 10 dakika yüzeye çıkma demiş.
Asker;
- "Hadi lan" demiş.. Komutan diğer komutanlara dönerek
- "İşte asıl cesaret bu " demiş.

puraq

Üye
2: süper yaa 2:

folter

Üye
bi fıkra için lütfen başlık açmayalım.
fıkraların toplandığı başlığı kullanalım. : :

Dİyarbakırlı Hırsız

Adamın biri Bir Gün Diyarbakırlıların Çok Hırsız Olduğunu Duyar Adam Bir gün Cebine Tomarlar'la Sahte para Koyar Ve Diyarbakırın En hırsız Mahallesine Gider Sağına bakıyor soluna bakıyor arkasına bakıyor Gelen giden Yohk Tekrar aynı mahallede Tur atıyor Yanına Yanaşan Yohk En sonunda Adamın Birine Sorar ya ben Diyarbakırlıların Çok hırsız Olduğunu Duymuştum ama benim cebimde Para war Kimse Gelip Almadı Adamda Şu cevapı verir :Abi ben senin Cebini 3 kere kontrol ettim paralar sahte:

folter

Üye
bak fıkra yazcaksan forumu kirletme.....link aşagıda....

TIKLA

zuhahaaa adamalr işi ayakta abitirmiş

zuhaaa

folter

Üye
fıkralar bölümü için
tıkla
forumu kirletme....lütfen.

2: zuhahahaha vede muhahaha 2:

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Arkadaşım folter fıkralar oraya yazılacak diye bir kaide yok KESİNLİKLE...!!!

Ayrıca birçok kez belirttik fıkralar 1 topicte olacaksa biz mizah eğlence bölümünü neden açtık...!!! Konu dışında üst konu yapardık olur biterdi..

Ayrıca forumu kirletme lafı çok ağır...