Fikir verin lütfen arkadaşlar !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
Fikir verin lütfen arkadaşlar !!
Merhaba arkadaşlar.

2 ay önce Teknosadan 3GS aldım 900 TL ye. Yaptığımın hata olduğunun farkındayım şuan , ama çok geç..
Bir yandan 3g öldükten sonra sıra 3gs de olduğu söylentileri bi yandan da bunun 5s le çok yakın sürede olucağını duymak rahatsız ediyor.
IOS dan çıkmak istemiyorum , satıp ikinci el 4 yada 4s alsam mı diye düşünüyorum.
Telefonlarımı çok temiz kullanırım telefonun üzerinde bir çizik bile yok , garantisi cepkaskı herşeyi var. ama telefoncular en fazla 500 TL veriyor oda beni rahatsız ediyor 2 ayda 400TL havaya atmış gibi. ki garantisi olan temiz bir 4s 1300 TL den başlıyor.
Beklesem diyorum ama 4S in fiyatının düşüp düşmiceği belli bile değilken 3GS in fiyatı yerle bir olucak.
Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar fikir verin lütfen kafayı yicem vize zamanı bunu düşünmekten :)

Şimdiden çok teşekkür ederim herkese. :)

Apache11

Apache11

Üye
Bence hayat kısa boşş veeerrr bir iphone gideeer bir iphone gelir bak simdi iphone6 nın üretimine başlancağı haberini okudum bende 3gs kullanıcısıyım hiiç dert etmiyorum Allah dermansız dert vermesin gerisi turşu suyu be kardeş.....

• Beğen
Tepkiler: emrepreston
emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
Sende haklısın kardeşim , telefonu tam kullanamadan elimde kalmasını istemediğimden benim ki :)
teşekkür ederim..

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Ben de 2 hafta öncesinden 4s almıştım. Acaba lumia 920 mi alsam diye çelişkiye girdim son günlerde. Ama senin konun yine de rahatlattı sağol D:

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Bence hayat kısa boşş veeerrr bir iphone gideeer bir iphone gelir bak simdi iphone6 nın üretimine başlancağı haberini okudum bende 3gs kullanıcısıyım hiiç dert etmiyorum Allah dermansız dert vermesin gerisi turşu suyu be kardeş.....

:oke:

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
Ben de 2 hafta öncesinden 4s almıştım. Acaba lumia 920 mi alsam diye çelişkiye girdim son günlerde. Ama senin konun yine de rahatlattı sağol D:

ne mutlu kardeşim bana o zaman :D

sonuç olarak bi değişiklik yapmıcam şu anda :)

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
ne mutlu kardeşim bana o zaman :D

sonuç olarak bi değişiklik yapmıcam şu anda :)

Boşver değiştirme tabi. En az 1 yıl kullan bence. Zaten son güncellemeleride alıyor hala. Arkasındaki elması yeter iphone iphonedir her türlü :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hiç acele etmene gerek yok o cihaz seni 1-2 yıldaha götürür.sonrası ise Allah kerim

Symbianize

Symbianize

Üye
O kadar eski bi cihaz değil kullanmadım ama okuduğuma göre gta falan açıyomuş bazen hafif takılsada çoğu uyg çalışıyomuş ee ozaman napcan 4si boşver

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ettim hepinize arkadaşlar :) değiştirmicem bir süre daha :)

- - - Eklendi - - -

bi sorum daha olucak arkadaşlar az saçma olabilir kabul :)
telefonu daha fazla sevmem için önerileriniz var mı :)

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
3gs nin fiziksel olarak 4 ve 4s ten tek farkı yanları. Ben çerçeve silikon kılıf kullanıyorum.Arkası açık yani sadece kenarlarını koruyor. Sen de ona benzer bişey al dışardan bakan 4s zannetsin :D

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
3gs nin fiziksel olarak 4 ve 4s ten tek farkı yanları. Ben çerçeve silikon kılıf kullanıyorum.Arkası açık yani sadece kenarlarını koruyor. Sen de ona benzer bişey al dışardan bakan 4s zannetsin :D

:D bulabilirsem alırım hoşuma gitti fikir :D teşekkür ederim :D

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
Energizer 1500 Ap aldım gelicek bakalım nasıl olucak :) teşekkürler herkese tekrar tekrar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...