fikir sorma

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
şimdi biz Eylül'ü bekleriz. Eylül'de Quad Core 2GB RAM'li Snapdragon600 bir cihaz tanitilir bu sefer de kamerası 41MP olmaz. Hadi bakalim bir de onu bekle:ah :zzz:

m542tf

m542tf

Üye
12 mp bana yeter

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
şimdi biz Eylül'ü bekleriz. Eylül'de Quad Core 2GB RAM'li Snapdragon600 bir cihaz tanitilir bu sefer de kamerası 41MP olmaz. Hadi bakalim bir de onu bekle:ah :zzz:

bu ihtimalleri dusune dusune tlf alamayacaz gibime geliyor :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bu ihtimalleri dusune dusune tlf alamayacaz gibime geliyor :)

30'undan sonra evlenmek zordur derler. Armudun sapı üzümün çöpü diye diye gidersin. O yüzden yol yakınken begendigini al bence:kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bende Özgür kardeşime katılıyorum o beklemenin ne olduğunu ben bilirim
saatleri sayar olmuştum rüyalarıma giriyor vakit geçmiyordu forumdaki arkadaşlarda biliyor zaten:)

mesutcinik

mesutcinik

Üye
abi teknoloji konusunda bi üstünü beklemekle hiç almamak aynı şeydir anı yaşayacaksın :)

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
seneye daha iyisi cikar o zamanda onu aliriz :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla teknolojinin sonu yok aslında dediğiniz gibi seneye bu sefer başka bir telefonu beklemeye başlarız :D Ama bu sene sonunda gerçekten güzel bir cihaz tanıtırlarsa ben alıp en azından 3-4 sene kullanmayı amaçlıyorum.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bana öyle geliyor ki bunlar bizlere sürekli para harcattıracaklar :) Yani ben sanmıyorum ki eylüldeki yeni teknoloji telefonları elleri ovuştura ovuştura bekleyen bizler eylülde o telefonları alırsak, 3 - 4 yıl kullanalım. Kesin aldıktan hemen sonraki yeni tanıtılacak teknolojileri görüp onları beklemeye başlamamız en fazla 1.5 yıl sürer.:)

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
suan ki butun markalar bunu yapiyor bir sonraki yila daha yenisi cikiyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt