fikir sorma

Sponsorlu Bağlantılar

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
fikir sorma
Arkadesler ;) bende lumia 900 var bir yillik bi iliski icindeyiz Kah kustuk kah baristik simdi asil asil sorum su l920 ile l925 arasinda nerdeyse yari yariya fark oynuyor kamera ile pek foto cektigim soylenemez Benim icin sarj suresi onemli bildigim kadariyla iki tlfnun da batarya kapasitesi ayni siz boyle bir durumda hangi tlfnu alirdiniz

narnia16

narnia16

Üye
Bence 925 al.Daha hafif ve daha şık bence

papakudioflu

papakudioflu

Admin
lumia925'de kullanilan amoled ekran ve aluminyum kasa şarja olumlu yonde etki edicektir. Şarj önemliyse bunu dikkate al. Onun dışında iki cihaz arasında donanım olarak fark olmasa da tasarim ve malzeme olarak daglar kadar fark var. Her şeyden once aralarında 50gramlık bir agırlık farkı var. Bir de lumia925 daha ince ve kibar duruyor. İki cihazı elime alıp incelemeden soyleyebileceklerim bu kadar.

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
o zaman biraz daha bekleyip 1020 gelmesini bekleyecez ki bu seferde 925 fiyati dussun tavsiyenizi dikkate alacam :)
Fikirleriniz icinde tskler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben eylülde tanıtılacak cihazları bekliyorum :eller:

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
zaten eylule anca fiyat duser tanitimdan sonra donanim farki olmazsa gider aliriz ben aslinda gecen hafta aliyordum l920 yi yakkasik 750 tl fiyati var :)

IVI-Elia

Üye
Sen bilirsin ama ekran daha iyi şarj suresi sağlayabilir ama nerdeyse aynı cihazlar.925; 920nin daha şık, daha ince ,daha hafif versiyonu denebilir.Başka Bi fark yok Ama yıl sonundaki Lumialar manyak olacak istersen bekle pişman olma :D..

Not:925 alırsan 32GB almalısın bence.Zaten 920nin sadece 32GBı var :D

edit:925in 6katmanlı lensi var ama ben Bi fark göremedim Bi se 920yw gelen güncellemeyle çok daha iyi çekeceği söyleniyor orda da fark yok denebilir

dediğim gibi 925 çok şık duruyor ve 920nin tasarım güncellemesi almış hali.Ağırlık benim için sorun değil ancak baya hafif ve ince

papakudioflu

papakudioflu

Admin
benim kadar kimse kararsız kalmamıştır. Umarım Eylül ayında tanıtımı yapılacak cihazı sabit olarak kullanabilirim. Yoksa işimiz var. :(

papakudioflu

papakudioflu

Admin
abi ne konuda tam anlamadım :(

ya bunu anlatmak zor. Yani bir telefonu surekli kullanmam icin içime tam olarak sinmesi lazım. Bu duyguyu şimdiye kadar lumia900'de yaşayabildim. Lumia920 kullanirken bile beni lumia900'e döndüren biley vardı. İşte o ŞEY yeni cihazda olmalı:)

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
tasarimda fark etmiyor ki hemen Hemen hepsi ayni kamera yuzunden de o kadar para verilmezki dedigim gibi yari yariya fark atiyor l900 u alirkende yok yenisi gelecek muhabbeti olmustu ve bu her zamanda olacan

ardacumhur

ardacumhur

Üye

ya bunu anlatmak zor. Yani bir telefonu surekli kullanmam icin içime tam olarak sinmesi lazım. Bu duyguyu şimdiye kadar lumia900'de yaşayabildim. Lumia920 kullanirken bile beni lumia900'e döndüren biley vardı. İşte o ŞEY yeni cihazda olmalı:)

Bir kere bile(bir gün,bir yıl yada aşık olmasına yetecek bir süre) NL900 kullanan biri başka bir cihaza alışabilir mi merak ediyorum :)

Allahtan NL920 aldıktan sonra gördüm NL900'ü :kıskıs:

papakudioflu

papakudioflu

Admin

Bir kere bile(bir gün,bir yıl yada aşık olmasına yetecek bir süre) NL900 kullanan biri başka bir cihaza alışabilir mi merak ediyorum :)

Allahtan NL920 aldıktan sonra gördüm NL900'ü :kıskıs:

işte olay da bu zaten. Elde duruşu,ergonomisi,stabilligi ve eskimemesi. İlk gun gibi yepyeni duruyor cihaz. Hem de benim elimde. Lumia900 wp8 guncellemesi alsaydi gercek bir efsane olabilirdi.

ÖEY

ÖEY

Üye
Yahu tam kendimi l925'e kanalize etmiştim ki Eylül de Eylül diye diye aklımı karıştırdınız canım:hih: Neyse o zaman ben de Eylül ayını bekleyenler sırasına adımı yazdırıyorum ama rüya telefonu tanıtmazlarsa hemen l925 alacağım :nono:

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
Yahu tam kendimi l925'e kanalize etmiştim ki Eylül de Eylül diye diye aklımı karıştırdınız canım:hih: Neyse o zaman ben de Eylül ayını bekleyenler sırasına adımı yazdırıyorum ama rüya telefonu tanıtmazlarsa hemen l925 alacağım :nono:

bekleye bekleye bir hal olduk Nokia uzuyor bizi

Takipçi Satın Al

Üst Alt