fikir isteği....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mami_

Üye
    Konu Sahibi
fikir isteği....
cfw konusundan iyi anlayan arkadaşlardan özellikle yardım istiyorum.cfw ye uygun bir telefon alıcam ama bu iş için en uygun ve en iyi değişiklikleri yapabileceğim telefon modeli nedir _?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
5800, 5230 falan ama garip geldi cfw için telefon alacak birini ilk defa görüyorum :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Normalde tam tersi istenir, telefon alınır, cfw istenir. Bunda cfwye göre telefon almak istiyor arkadaş :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Marka mı olsak ne :D

mami_

Üye
    Konu Sahibi
:D haklısınız ama ben uzun süredir n95 8gb kullanıcısıyım.tema yapımı ve türkçeleştirme gibi işlerle uğraşıyorum ama artık modifiye yapabileceğim bir telefon almak niyetindeyim fakat bu iş için en uygun telefon modeli ni pek bilemedim o yüzden sizlerden fikir almak istiyorum

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
symbian 3 telefonlara da bak 701 falan

---------- Eklendi @ 15:22:54 ---------- Yazıldı @ 15:21:25 ----------

bende diyorum iyi ki aldım 5800ı böylece cfw falan yapmayı öğrendim hatta yazın oyun bile yapmayı düşünüyorum çok bağlıyo insanı bunlar kim bilir belki yazılım mühendisi olurum :)

---------- Eklendi @ 15:24:05 ---------- Yazıldı @ 15:22:54 ----------

her ne kadar türkiye de çok az üniversite de olsa da...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İnşallah :oke: S^3 cihazlara bak. S^3 cihazları çok iyi tanımıyorum, tanıyan biri cevap verirse daha makbule geçer :oke:

fatih54102

fatih54102

Üye
modlamaya en yatkın s60v5

tektonik1907

tektonik1907

Üye
cfw konusundan iyi anlayan arkadaşlardan özellikle yardım istiyorum.cfw ye uygun bir telefon alıcam ama bu iş için en uygun ve en iyi değişiklikleri yapabileceğim telefon modeli nedir _?

Bu iş için 5800 XPress Music i tek geçerim telefonu baştan aşağıya forumda yayınlanan cfw ler ile baştan oluşturabilirsin hatta sana şöyle bir güzellikte yapayım sana kıyağım olsun konunun dışına çıkıyoruz belki ama ben satıyorum 5800 ı düşünürsen 235 tl istiyorum üstelik "5800 Symbian Belle Final" yüklü :naughty:[h=3][/h]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt