Fİfadan Tanık Ve Sanık Lara çağrı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Fİfadan Tanık Ve Sanık Lara çağrı
FIFA Türkiye - İsviçre karşılaşmasında yaşanan olaylarla ilgili yetkililerin bilgisine başvuracak FIFA Disiplin Komitesi olayda adı geçen bu isimleri Zürih'e davet etti.
<div align="center"></div>
Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Futbol Federasyonu açıklamasında şu görüşlere yer verildi;

"FIFA Disiplin Komitesi, 16 Kasım Çarşamba günü oynanan Türkiye-İsviçre Dünya Kupası play-off karşılaşmasında yaşanan olaylarla ilgili olarak, iki federasyonunun yetkilileri, milli takım sorumluları ile her iki takımdan olaylara karışan futbolcuları, bilgilerine başvurmak amacıyla 28-29 Kasım tarihlerinde Zürih&#39;te görüşmeye çağırdı.

Disiplin komitesi 28 Kasım Pazartesi günü sırasıyla Hakem Frank De Bleeckere (Beyçika), Delege Michal Listkiewicz, Güvenlik Sorumlusu Alan Hutchings, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Dr. Levent Bıçakcı, Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Lütfi Arıboğan, İsviçre Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Peter Gilleron, Milli Takımlar Baş Sorumlusu ve Teknik Direktörü Fatih Terim, İsviçre Milli Takımı Teknik Direktörü Jakob Kuhn, İsviçre Milli Takımı Delegasyonu&#39;ndan Ernst Lammli, İsviçre Milli Takımı Kaleci Antrenörü Eric Burgener ve A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Mehmet Özdilek&#39;i dinleyecek.

Komite 29 Kasım günü ise sırasıyla, İsviçre Milli Takımı Doktoru Dr. Roland Grossen, İsviçre Milli Takımı Kaptanı Johann Vogel, İsviçre Milli Takımı Yedek Kalecisi Stephane Grichting, İsviçre Futbol Federasyonu Başkanı Ralph Zloclower, Türkiye Milli Takımı Kalecisi Volkan Demirel, İsviçre Milli Takımı oyuncuları Raphael Wicky ve Valon Behrami, Türkiye Milli Takımı oyuncuları Emre Belözoğlu ve Alpay Özalan, İsviçre Milli Takımı yetkilisi Stephan Meyer ve İsviçre Milli Takımı oyuncusu Benjamin Huggel&#39;i dinleyecek."


FİFA Fatihleri belli oldu
Türkiye-İsviçre maçı sonrasında çıkan olaylar nedeniyle FIFA&#8217;da görüşülecek olan davada Türkiye&#8217;yi savunacak kurulda kimlerin olacağı belirlendi.
22 Kasım 2005 09:10

Başkanlığını Levent Bıçakcı&#8217;nın yapacağı kurulda, Şekip Mosturoğlu, Kemal Kapulluoğlu ile İspanyollar&#8217;ın dünyaca ünlü disiplin hukukçusu Juan Jose Pinto görev alacak. İspanyol federasyonunun hukuk müşavirliğini yapan Pinto, aynı zamanda CAS tahkim kurulunda hakemlik yapıyor ve disiplin ihtilaflarında uzmanlığıyla tanınıyor.

9 Aralık&#8217;a zor

Bu arada FIFA, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, yardımcı antrenör Mehmet Özdilek, futbolcular Volkan, Emre ve Alpay&#8217;ı savunmalarını yapmaları için 27-28 Kasım&#8217;da İsviçre&#8217;nin Zürih kentine davet etti. İsviçre kanadından da kabarık bir liste Zürih&#8217;e çağrıldı. Futbol hukukçuları, hakeminden sporcusuna, yöneticisinden gözlemcisine, yirmiye yakın kişinin dinleneceği duruşmaların ardından, 11 kişilik disiplin kurulu üyelerinin kararlarının 9 Aralık&#8217;a yetiştirmesinin güç olduğunu ileri sürdü.
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Acaba Bletter ve kurmayları ne karar verecek..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
2
Görüntüleme
354
@Safak
Cevap
0
Görüntüleme
339
@Safak
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
358
scarface006


Üst Alt