fifa nın sitesiden Türkiye-isveç maçı ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canturgay

canturgay

Üye
    Konu Sahibi
fifa nın sitesiden Türkiye-isveç maçı ...

İsveç, Türkleri durdurdu

Millilerin dün oynadığı İsveç maçı, FIFA'nın sitesinde böyle yer aldı;

(A) Milli Futbol Takımı'nın dün sahasında İsveç'le oynadığı ve 0-0 berabere kaldığı hazırlık maçına ilişkin Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) internet sitesindeki habere, ''İsveç Türkler'i durdurdu'' başlığı atıldı.

FIFA'nın haberinde, (A) Milli Takımın 0-0 beraberlik sonucunda ''inatçı'' İsveç'i yenmeyi başaramadığı belirtilirken, karşılaşmanın 2008 Avrupa Şampiyonası öncesinde her iki takım için de ısınma maçı olduğu ifade edildi.

Maçın ilk gol şansının, 5. dakikada rakip takımın oyuncusu Kennedy Bakırcıoğlu'na rastladığı, ancak İsveç'in gol şansı bulamadığı anlatılan haberde, millilerin daha sonra Emre Belözoğlu ve Hamit Altıntop ile kontrolü ele aldığı kaydedildi.

Haberde, Nihat Kahveci'nin 18. dakikada kullandığı serbest vuruşun auta çıktığı hatırlatılırken, yıldız oyuncunun 15 dakika sonraki vuruşunun ise kaleci Isaksson tarafından engellendiği anımsatıldı.

Yayın organında, maçın ikinci yarısında (A) Millilerin hücum çabalarının tükendiği, İsveç'in ise daha etkin bir rol oynadığı kaydedildi.

''TÜRKİYE VE İSVEÇ YENİŞEMEDİ''-

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesinde de maça ilişkin bir haber yer aldı.

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in, hücum görevini Yıldıray Baştürk, Halil Altıntop ve Nihat Kahveci üçlüsüne verdiği belirtilen haberde, ev sahibi takımın maça parlak bir başlangıç yaptığı kaydedildi.

Uzaktan atılan şutların gündemde olduğu ifade edilen haberde, Nihat'ın gol çabalarına yer verildi.

Haberde, maçın ikinci yarısında yapılan oyuncu değişikliklerinden Mehmet Yıldız, Arda Turan, Mehmet Topuz, Mehmet Topal ve Gökdeniz Karadeniz'e değinilirken, Emre Belözoğlu'nun oyun kurucu rolünü üstlendiği ifade edildi.
 


leiche

leiche

Emekli Yönetici
abi zaten sinir oldum 2 kurusluk takımı yenemedik
 
CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Ne Yalan Söyliyeyim Farklı Galibiyet Alırız Diye Düşündüm Ama olmadı:(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt