fifa 2012 yüklerken; not enough space avaible, please free your sd card hatası lütfen yardım edin...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
fifa 2012 yüklerken; not enough space avaible, please free your sd card hatası lütfen yardım edin...
arkadaşlar ben dün galaxy wonder aldım fifa 2012 yüklemeye çalışıyorum. başlıktaki hatayı vere vere zar zor wifi'den indirdim. Ama indirdikten sonra unpacking please wait gibisinden bir yazı çıkıyor sonra yine aynı hatayı veriyor.. Anlamadığım şu: benim hafıza kartım 8gb'lik. ve sadece 3 gbsi dolu. fifa da 1.5 gb kaplıyor sığması lazım ama neden böyle bir hata alıyorum lütfen yardım edin... :(

Bu arada:
Sistem belleği: 1.7 gb da 192 mb'i dolu
USB bellek: 1.7gb da 1.7 gb dolu ()
SD Card: 7.39 gb da 3.42 gb'i dolu

Sorun USB bellekten mi kaynaklanıyor ? ve ne işe yarıyor bu USB Bellek ? şimdiden teşekkür ederim. :ağlarım:

berk2010_2

Üye
Su olabilir offline ikeen mc3 de hata veriyor offline girmiyorsan bilemiyorum...

PriZm

PriZm

Üye
USB bellek telefonun kendi içindeki hafıza kartı.bütün gameloft electronic arts ve benzeri sd kart isteyen oyunlar o bölüme kuruluyor.USB bellek bölümünü boşaltmalısın.

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
Usb bellek neden o kadar az. Peki nasil bosaltabilirim

klongs

klongs

Üye
telefonun kendi hafızasına yüklüyor oyunları o yüzden yüklenmiyor

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
bende şu an sadece nova3 yuklu. fifanin da sd dosyalari yuklu ve hata aliyorum. baska hicbirsey yuklu degil ek olarak. bu usb bellegi nasil bosaltabilirim? Bi de fruit ninja yukledim mi oluyor, aciliyor bu oyunda niye boyle oluyor?

klongs

klongs

Üye
nova 3 zaten 2 gb :D

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
2gb nin hakkını veriyor o ayrı ama :-) peki usb bellek dolu olduğu halde fruit ninja neden yükleniyor ve oynanıyor bunu da anlamış değilim. ayrıca bu usb bellegi nova 3ü silmeden temizlemenin bir yolu da yok mu?

navti

navti

Üye
Benimki ace fifa pes datalari sd kartt

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
nasıl attın sd karta ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt