Fifa 2012 Sistem Gereksinimleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
    Konu Sahibi
Fifa 2012 Sistem Gereksinimleri
Electronic Arts tarafından Fifa 2012'nin, önerilen Sistem gereksinimleri açıklandı ve Electronic Arts'ın açıklamasına göre Konsolda da, PC'de oyunun performansı eşit olacak. Fakat PC'nin en iyi özelliği yüksek detaylar da bir oyunu oynamaktır. Electronic Arts, Fifa 2012'yi Ultra detaylar da daha yüksek ve kaliteli görüntü ile oynamanın mümkün olduğunu söyledi. Çok uzatmadan Sistem gereksinimlerine bakacak olursak şöyledir :

Intel Core 2 Duo 2.4GHz veya daha hızlı bir İşlemci

2GB Ram

HDD 6GB boş alan

DirectX 9.0, Shader 3.0 veya daha yüksek 256MB ATI Radeon HD2900 veya Nvidia GeForce 8800 GT

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 İşletim Sistemi

A3rman

A3rman

Üye
Acayippp :D :d:

viktoreznov

viktoreznov

Üye
arkadaşlar ben bi şey soracam 1gb ati hd 6230 mu yoksa nvidia 9600gt mi? Hangisi daha iyi?

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Güzel.. Çıkmasını bekliyoruz artık..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Videosunda oyuncular daha bir akıllanmış gibi :D
Bekleyip göreceğiz.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
    Konu Sahibi
Videosunda oyuncular daha bir akıllanmış gibi :D
Bekleyip göreceğiz.

Nede olsa artık yapay bir zekaları var Moderatörüm :D Ayrıca Viktoreznov, Nvidia 9600 GT özellikleri bakımından HD6230'u ezer. HD6230 ancak 8400 GS ile boy ölçüşebilir ki, HD6230 Notebook için, 9600 GT'de Masaüstü bilgisayarı içindir. 9600 GT ile eşit düzeyde olan Ekran kartları ATI HD4570 ve 4770'dir.

futbol123

futbol123

Üye
Nede olsa artık yapay bir zekaları var Moderatörüm :D Ayrıca Viktoreznov, Nvidia 9600 GT özellikleri bakımından HD6230'u ezer. HD6230 ancak 8400 GS ile boy ölçüşebilir ki, HD6230 Notebook için, 9600 GT'de Masaüstü bilgisayarı içindir. 9600 GT ile eşit düzeyde olan Ekran kartları ATI HD4570 ve 4770'dir.

ilk önce su yanlışı düzeltelim hd 6230 notebook için değildir masaüstü içindir..:oke: notebook için kullanılan kart 9600M Gt dir ve bu kart 128bittir doğal olarak rakibide 128bit olan karttır örneğin gt520 -gt 320 gibi kartlardır

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
    Konu Sahibi
Düzeltildi...

viktoreznov

viktoreznov

Üye
cevapladığınız için teşekkürler ama bir sorun var şöyle ki: bende ati hd 6230 arkadaşımda ise nvidia 9600 gt. ben black opsu son ayarlarda rahat oynarken o en düşük ayarlara çekmek zorunda kalıyor. bu söylediğim size saçma veya yalan gelebilir ama inanın durum böyle. ben de biliyorum nvidia 9600 ün daha üstün olduğunu ama anlamadım bir türlü niye böyle oluyor.:bilmm arkadaşlar sizce sorun cpu dan kaynaklanabilir mi? benim cpu intel pentium dual core e6500, onun cpu intel pentium dual core e2200:hmmm

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
    Konu Sahibi
cevapladığınız için teşekkürler ama bir sorun var şöyle ki: bende ati hd 6230 arkadaşımda ise nvidia 9600 gt. ben black opsu son ayarlarda rahat oynarken o en düşük ayarlara çekmek zorunda kalıyor. bu söylediğim size saçma veya yalan gelebilir ama inanın durum böyle. ben de biliyorum nvidia 9600 ün daha üstün olduğunu ama anlamadım bir türlü niye böyle oluyor.:bilmm arkadaşlar sizce sorun cpu dan kaynaklanabilir mi? benim cpu intel pentium dual core e6500, onun cpu intel pentium dual core e2200:hmmm

Ekran kartı tek başına oyunda bir işe yaramaz ki, bunun en büyük destekçisi İşlemcidir. Bir oyunda arka plan nesneleri ve objeleri sürekli hareket hâlinde olur ve bu net görülür. O yüzden bu daha iyi İşlemci gerektirir. Yani "Background Objective Action" dediğimiz arka plan hareketlenmeleri yüzünden, Sistem İşlemci bakımından düşük kaldığı için ve bu verileri işleyemediğinden dolayı bu gibi sorunlar olabilir. Intel Pentium E2200 ile E6500'ü karşılaştırmak, gülünç olur. Çünkü çıkış tarihleri ve mimari bakımından farklı İşlemcilerdir ve özellikle model farkı vardır. E6500 her yönü ile E2200'den daha iyi özelliklere sahiptir. Nvidia 9600 GT'den en iyi verimi alabilmek için, Intel Pentium Dual Core'un son nesil İşlemcisi tercih edilebilir. E2200 ile 9600 GT arasında uyumsuzluk söz konusudur zaten. E2200 neredeyse Pentium Dual Core'un ilk nesil İşlemcisidir. Onun için arkadaşınız, son nesil Pentium Dual Core İşlemcilerinden birini almalıdır. Bu sayede Ultra detaylar da akıcı olarak oyun oynamak mümkün ve özellikle Ram değerini de unutmamak gerekir. Call of Duty : Black Ops için minimum 2GB, önerilen 3GB Ram olmalıdır.

futbol123

futbol123

Üye

sorun işlemci ile kaynaklıdır e2200 e6500 a göre daha eski daha düşük performanslıdır.Buna oyun performansı etkileyen bir faktördür:good:

viktoreznov

viktoreznov

Üye
anladım arkadaşlar. Teşekkürler :oke:

A3rman

A3rman

Üye
nvidia 9600gt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...