Fifa 2009

Dogann

Üye
Ekran sorununa çözüm yok adam gibi bulan olursa paylaşssın. n73 e kurdum ekran renkleri bozuluyor.
Yok kamera açık yok meyune basın beklemeye alın felan saçma fikirler de üretmeyelim.Denedim saçmalık.

ya kardeşim n96 da sertifika hatası veriyor bune ya ayrıca n73te renkler bozuk oynancak bir oyun paylaşın şuraya

n73 te renk sorunu yaşayanlar
evet arkadaşlar şimdi ilk olarak
1.kamerayı açın çıkış yapmadan menüye basın
2.fifa2009 açın
3.oyun açıldıktan sonra menüye eliniz basılı tutun ve kameraya girin girdikten sonra kameradan çıkş yapın oyun rengi düzeliyor
bizzat kendi telefonumda denedim oluyor...
yeterki harfi harfine yap dediklerimi

cemre007

Üye
katkısı olan herkesin emeğine sağlık...

sosisabi

Üye
ne hatası koçumk ne hatası, oyun full, çok süper çok güzell, bittim bu oyuna

arkadaşalar benim n73 de sorunsuz çalışıyor ama tuş kombinasyonunu değiştirebilirmiyiz?Yön tuşlarını joysticten almak istiyorum bozulmak üzere joystick

luupuus

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşalar benim n73 de sorunsuz çalışıyor ama tuş kombinasyonunu değiştirebilirmiyiz?Yön tuşlarını joysticten almak istiyorum bozulmak üzere joystick

evet tuşları ayarlar bölümünden değiştirebilirsiniz

yalandunya241 kardeşim. teşekkürler... senin tavsiyenle oyunu tekrar kurdum ve çalıştı.

luupuus guzel calısma tskler ama benım n73 sıs dosyalarında sorun cıkartıyor yukledım oyunu ekranda sorun cıkıyor bunun jar dosyası olan var mı benım n73 versıyonu yuksek nasıl yapacagız yardımcı olur msuun arkadaslar sız de yardımcı olur musunuz lutfennnn ........

--------------- Ekleme ---------------

yalandunya dedıklerını yaptın ama olmadı ekran duzelmedı bır turlu n73 son cıkanlarda versıyın yuksek oldugu ıcın sıs dosyaalrında sorun verıyormus bu oyunun jar dosyası var mı acaba yardım lutfen ......

lord74

Üye
renkler ecok kotu ası yapocaz

kardeş sis dosyası var içinde N73 te çalışır mı ki??

james54

Üye
bu oyun super tskkrler

LUTFEN TAKIMINA DESTEK ÇIK VE GSM (GSMOBAİL) AL ŞİMDİDEN TEŞEKUR

Arkadasım cok sagol.benım telefonum NOKIA E71 ve super calısıyor yanı en kucuk bı kasılma yapmıyor.tekrar sagol