luupuus Üye Konu Sahibi babapars' Alıntı: kardes n80 de oyunu yukledim ama acılmıyo yardım lutfen Genişletmek için tıkla ... çünkü bu 240*320 ekran bir oyun
babapars' Alıntı: kardes n80 de oyunu yukledim ama acılmıyo yardım lutfen Genişletmek için tıkla ... çünkü bu 240*320 ekran bir oyun
deloyloy Üye luupuus' Alıntı: ulan ******** madem vardı elinde paylaşsaydın ****.oyunu sen mi ürettin lan *** istediğim yerden alırım iştediğim yerede koyarım senide alakadar etmez kusara bakma küfürleri site fişlemiş Genişletmek için tıkla ... fişlenmiş küfürlerin hepsini tahmin edebiliyorumAma cidden gerek yokalıntıdır yazman gerekirdi senin de.neyse amaç paylaşım tabi
luupuus' Alıntı: ulan ******** madem vardı elinde paylaşsaydın ****.oyunu sen mi ürettin lan *** istediğim yerden alırım iştediğim yerede koyarım senide alakadar etmez kusara bakma küfürleri site fişlemiş Genişletmek için tıkla ... fişlenmiş küfürlerin hepsini tahmin edebiliyorumAma cidden gerek yokalıntıdır yazman gerekirdi senin de.neyse amaç paylaşım tabi
##omar## Üye Arkadaşlar aynı sorun bendede var N73 oyuna girince ekran yemyeşil oluyor lütfen yardım ??