luupuus
Üye
-
Konu Sahibi
-
ngage destegi olmayan arkadaslarımız ve oyunu fll olarak oynayamanlar icin fifa2009 sis versiyonunu ekliyorum.Artık bunada bi kulp bulmazlar umarım....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadasım bu kadar kızma beyki arkadasımız kendi linkiyle eklemıstır ben 2 senedir bu forumdayım fifa 2009 u normal sis halınde ılk defa gordum yane ve indirdim muthiş bir calısma olmus mademki bu kadar kızıyorsun sen paylassaydında gorseydik paylasmak onemlidir bysssAllah kahretsin sizin gibi insanları.Bir alıntı yazsaydın bari.Yazının rengini bile değiştirmemiştin.Başka bir forumda ben eklemiştim.En az 5 linke uploadla.yazık diyorum sadece..
Yalnız oyunu yabancı bir siteden buldum ve başka bir forumda ben paylaşmıştım.Ne yüzsüzlük ki baştaki yazılar bile bana aiittir.Hatta rengini bile değiştirmemiş.Zaten cevabı arkadaş vermedi farkındaysan.Arkadasım bu kadar kızma beyki arkadasımız kendi linkiyle eklemıstır ben 2 senedir bu forumdayım fifa 2009 u normal sis halınde ılk defa gordum yane ve indirdim muthiş bir calısma olmus mademki bu kadar kızıyorsun sen paylassaydında gorseydik paylasmak onemlidir bysss
Yalnız oyunu yabancı bir siteden buldum ve başka bir forumda ben paylaşmıştım.Ne yüzsüzlük ki baştaki yazılar bile bana aiittir.Hatta rengini bile değiştirmemiş.Zaten cevabı arkadaş vermedi farkındaysan.
S603rd'de Yok Böyle Futbol Oyunu Varsa Daha İyisi Buyrun!Umarım sertifika sorunu yaşamazsınız.Böyle bir oyun her zaman olmaz çünkü.Tamam çok büyük hataları var ama şimdiye kadarki en iyi futbol oyunu benceBinpdaya teşekkürler.Link altta.
Yürü bea luupuus kim tutar seni şimdi arkadaslar bole muhabbete hiç gerek yok arkadasım sen baska bir sıtede yayınlamıssın ne gusel yararlı bir sey ama bu sıtede bu oyun yokkkkkkkkkk oke arkadasımızda bu gusel oyunu bizimle paylasmıs kasmaya gerek yok ikinizde faydalı bir sey yapmıssınız ne gusel bak işte binlerce kişi ındırıo mutlu olmalısınız bence tartısmaya gerek yok yani barısın abi yha bu gusel karne gunundeulan ******** madem vardı elinde paylaşsaydın ****.oyunu sen mi ürettin lan *** istediğim yerden alırım iştediğim yerede koyarım senide alakadar etmez
kusara bakma küfürleri site fişlemiş
Yürü bea luupuus kim tutar seni şimdi arkadaslar bole muhabbete hiç gerek yok arkadasım sen baska bir sıtede yayınlamıssın ne gusel yararlı bir sey ama bu sıtede bu oyun yokkkkkkkkkk oke arkadasımızda bu gusel oyunu bizimle paylasmıs kasmaya gerek yok ikinizde faydalı bir sey yapmıssınız ne gusel bak işte binlerce kişi ındırıo mutlu olmalısınız bence tartısmaya gerek yok yani barısın abi yha bu gusel karne gunundebyby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?