bulutsuzgece Üye @Sensation a teşekkür mesajı ve uygulama testi maxicep wp MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
@Sensation a teşekkür mesajı ve uygulama testi maxicep wp MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
PureFood Üye Beklenendi, özlenendi... Kavuştuk sonunda.. Teşekkürler. MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Beklenendi, özlenendi... Kavuştuk sonunda.. Teşekkürler. MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
lost68 Üye kursat99' Alıntı: Lumia 525 sahipleri bir yükleyebilir mi? Nasıl performans verdiğini çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla ... sıkıntı yok donmuyyor bende indirdim
kursat99' Alıntı: Lumia 525 sahipleri bir yükleyebilir mi? Nasıl performans verdiğini çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla ... sıkıntı yok donmuyyor bende indirdim
ÖZGÜNBEY Üye Telefonda olması gereken iki oyundan biridir FIFA 14... e diğeri de haliyle Asphalt 8: Airborne Son düzenleme: 1 Mar 2014
kursat99 Üye lost68' Alıntı: sıkıntı yok donmuyyor bende indirdim Genişletmek için tıkla ... Çok iyi o zaman ya. 525 hakikaten iyiymiş.
lost68' Alıntı: sıkıntı yok donmuyyor bende indirdim Genişletmek için tıkla ... Çok iyi o zaman ya. 525 hakikaten iyiymiş.
Warnings Üye -ZEYBEK-' Alıntı: Telefonda olması gereken iki oyundan biridir FIFA 14... e diğeri de haliyle Asphalt 8: Airborne Genişletmek için tıkla ... ver hafıza yükleyelim ver ram
-ZEYBEK-' Alıntı: Telefonda olması gereken iki oyundan biridir FIFA 14... e diğeri de haliyle Asphalt 8: Airborne Genişletmek için tıkla ... ver hafıza yükleyelim ver ram
ÖZGÜNBEY Üye Warnings' Alıntı: ver hafıza yükleyelim ver ram Genişletmek için tıkla ... sende ver 520'yi, al canavar gibi 1 GB RAM'li 525'i
Warnings' Alıntı: ver hafıza yükleyelim ver ram Genişletmek için tıkla ... sende ver 520'yi, al canavar gibi 1 GB RAM'li 525'i
Warnings Üye -ZEYBEK-' Alıntı: sende ver 520'yi, al canavar gibi 1 GB RAM'li 525'i Genişletmek için tıkla ... hafızayı napcaz
-ZEYBEK-' Alıntı: sende ver 520'yi, al canavar gibi 1 GB RAM'li 525'i Genişletmek için tıkla ... hafızayı napcaz
ÖZGÜNBEY Üye Warnings' Alıntı: hafızayı napcaz Genişletmek için tıkla ... alıcan bi 32 GB'lık microSD bakıcan keyfine parayı nerden bulucaz diye bi soru gelmeden ben söyliyim; e onu da bi zahmet sen kendin düşün
Warnings' Alıntı: hafızayı napcaz Genişletmek için tıkla ... alıcan bi 32 GB'lık microSD bakıcan keyfine parayı nerden bulucaz diye bi soru gelmeden ben söyliyim; e onu da bi zahmet sen kendin düşün
Warnings Üye -ZEYBEK-' Alıntı: alıcan bi 32 GB'lık microSD bakıcan keyfine parayı nerden bulucaz diye bi soru gelmeden ben söyliyim; e onu da bi zahmet sen kendin düşün Genişletmek için tıkla ... AHHAHAHA Alsam nolcak 8gb var 4 gb ı boş uygulama oyun kurulmuyorki
-ZEYBEK-' Alıntı: alıcan bi 32 GB'lık microSD bakıcan keyfine parayı nerden bulucaz diye bi soru gelmeden ben söyliyim; e onu da bi zahmet sen kendin düşün Genişletmek için tıkla ... AHHAHAHA Alsam nolcak 8gb var 4 gb ı boş uygulama oyun kurulmuyorki