Fifa 13 ilk 6 ay sadece wp markette !!

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Sanırım bir karışıklık olmuş, bu oyun apple store da görünüyor. Yani ilk defa ve sadece 6 aylığına wp'ye çıkmış değil anladığım kadarıyla. Belki 6 ay sonra android'e çıkacaktır. Onu demek istemişlerdir.

bloodrap

bloodrap

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım bir karışıklık olmuş, bu oyun apple store da görünüyor. Yani ilk defa ve sadece 6 aylığına wp'ye çıkmış değil anladığım kadarıyla. Belki 6 ay sonra android'e çıkacaktır. Onu demek istemişlerdir.

haklısın kontrol ettim.Android için geçerlidir.:oke:

KacakMazot

KacakMazot

Üye
turkiye ligi varmi beyler :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
30 tane lig var herhalde Turkiye de vardir

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
FIFA13'ün PC/PS/Xbox versiyonlarında resmi olarak TR ligi olmadığından bunda da yoktur gibime geliyo :dry:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
30 lig 500 takim 12000 futbolcu varsa ve Türkiye ligi yoksa icimden forum kuralları dışına çıkmak geldi.

• Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus
lolaman

lolaman

Üye
oy fifa 13 ve 512 mb ram sınırlaması l620 den soğudum maalesef.en iyisi para biriktirip 820 almak.onda da batarya kendini bırakıyormuş hemen ama olsun

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Türkiye var mı bende merak ettim şimdi ;)
Deneyen olmadı mı hala ;)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
30 lig 500 takim 12000 futbolcu varsa ve Türkiye ligi yoksa icimden forum kuralları dışına çıkmak geldi.
valla FIFA resmi olmadan lig koymuyor (PES gibi değil). 12ye akdar TR ligi resmi olarak vardı ancak son iki sezondur (12 ve 13te) TFF "artık bizimle değil klüplerle tek tek anlaşacaksınız linsans için" deyince TR ligi kalktı! he 14te gelir mi, lisans alınır mı belli değil henüz

- - - Eklendi - - -

lig olmasa da Avrupa'nın gururu GS mevcut canım :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia925 uzerinde demo videosu yayinlandi. Bu arada oyun Androide yok galiba.

[video=youtube;yRXItAdQhzs]http://www.youtube.com/watch?v=yRXItAdQhzs[/video]

rapman

rapman

Üye
Android'de bile yok fifa 13. Haber doğruysa mükemmel bir gelişme.

ÖEY

ÖEY

Üye
Android'de bile yok fifa 13. Haber doğruysa mükemmel bir gelişme.
Haber doğruysa diye bir şey yok zaten çıktı oyun wp'ye ilk sayfada linki mevcut arkadaşım:oke:

Ali Kemal, ben bir iki sayfa önce söylemiştim bence orada bir karışıklık olmuş ios ve androidden önce değil androidden önce wp'de demek istemiş adamlar, oyun ios da var çünkü:oke:

blackcemre

Üye
512 mb yöntemini deneyen var mı çalışıyor mu?

ANIL

ANIL

Admin
Arkadaşlar tekrar edeyim. Bu oyun geçen sene iOS için çıktı ve evet dediğiniz gibi Android için çıkmadı. Gelen haberler doğru ise yakın zamanda Fifa 14 iOS ve Android için çıkacak. WP sistemine de umarım gelir.

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
Windows Phone genelde verdiğiniz tüm uygulamaları eksiksiz indirdim 3-4 tane Youtube downloader var hepsinde de bir suru video inmiş durumda film hectorda en az 10 film izledim bu güne kadar hafıza problemi çekmemiştim ama bu gun kendimi 32 GB a sığdıramadığım gün ve bu oyunu indiremiyorum

Üst Alt