Fifa 13 ilk 6 ay sadece wp markette !!

Sponsorlu Bağlantılar

bloodrap

bloodrap

Üye
    Konu Sahibi
Fifa 13 ilk 6 ay sadece wp markette !!

Arkadaşlar merhaba,

FİFA 13 oyunu ilk 6 ay sadece windowsphone markette olacak.6. aydan sonra diğer platformlarda yayınlanacak

buyrun linki

tgoksen1

Üye
çok iyi 512ram sınırı varmı

blackcemre

Üye
Sınır vr mı ramde

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
11TL 951MB ve 1GB RAM sınırı var.

bloodrap

bloodrap

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar ram sınır var oyunda.denemeyi şimdi indirdim felaket bir oyun olmuş şimdi satın alıyorum

pirenuri

pirenuri

Üye
Çok iyi bir haber bu ah biraz daha ucuz olsaymış . Teşekkürler konu için

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yalniz bu 6ay wp8 ozel biraz sert olmuş:ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ooops bir yanliş anlama var sanirim. Aciklamada resmi lisansli tek fifa oyunu wp8'de diyor. Ayrica oyun lumia exclusive.

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
bloodrap

bloodrap

Üye
    Konu Sahibi
yalniz bu 6ay wp8 ozel biraz sert olmuş:ehe

Microsoft, mağazaya gerekli eğilimi verememişti.Şimdi durumlar değişti tüm microsoft oyunları öncelikli olarak wp platformunda yayınlanacak.Marketimiz ileride çok daha değerli olacak sene sonuna kadar uygulama sıkıntısını konuşmuyor olacağız diye düşünüyorum.

Bence biraz sert olabilir 6 ay fakat wp kullanıcılarının yani bizim kendimizi özel hissetirecek bir olay oldu.:eheböyle bir adım gerekliydi diye düşünüyorum

- - - Eklendi - - -

ooops bir yanliş anlama var sanirim. Aciklamada resmi lisansli tek fifa oyunu wp8'de diyor. Ayrica oyun lumia exclusive.

tamam işte hocam dediğim gibi 6 ay boyuınca sadece bizim mağazada olacak

alical33

alical33

Üye
Keşke rf gibi ücretsiz olsaydı :) ama çok iyi bir haber teşekkürler

ANIL

ANIL

Admin
  • Beğen
Tepkiler: codblackops2
ANIL

ANIL

Admin
:ah Fifa 13 zaten geçen sene iOS için yayınlandı. Bu sene Fifa 14 Android ve iOS için yayınlanması bekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: enterneoll, Cihanî Sultan ve codblackops2

Sosyete16

Üye
telefonunuzda depolama limitine ulaştınız diye uyarı veriyor bana bi yardımcı olurmusunuz arkadaşlar ? telefonum L820

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
telefonunuzda depolama limitine ulaştınız diye uyarı veriyor bana bi yardımcı olurmusunuz arkadaşlar ? telefonum L820

magazaya pc'den giriş yapip telefonuna yukle secenegini kullanarak o sorunu aşabilirsin.

blackcemre

Üye
Bunu bir yönten vardı 512 mb ramde çalıştımrma diye onu yüklesek çalışır mı

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Üst Alt