Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
FIFA 08 Ingilizce - Real Football 3D 2008 Turkce (jar Tam Surum 240x320)
Sponsorlu Bağlantılar
dampwind
Üye
kardeş çok gzl vermişsinde bu real football08 i nsl çalıştırcaz içnde bir sürü şey var nsl atcaz tele yani teşekkürler..
wtchkng89
Üye
Tskkrler !!
123s123
Üye
sal paylaşım için
C01aY
Üye
emeğe saygı gerçek paylaşımlar böyle olmalı
omer_268
Üye
saol
emre_fb
Üye
cok saol bunu cok aradım
--------------- Ekleme ---------------
saaolllllll
ahmetbasar
Üye
paylasım için sagol
samet1284
Üye
tşkler bırader arıyodum saol
mooncrown_ksk
Üye
240x320 türkçe değil
crazy4681346
Üye
saol kardeş
memoli53
Üye
saol
XXPOXX
Üye
saol kardeş
mikser83
Üye
sağol dostum ya 2 günden beri bunu arıyordum.
utku3223
Üye
teşekkürler güzel paylaşım.
cirkinn
Üye
teşekkürler
karpuz123
Üye
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim sorum şu bu real futbolu jad ve jar olarak telefonuma yüklüyorum jad ı çalıştırıyorum fakat şöyle bir hata veriyor jar dosyası maksimum un üzerinde sizce ne yapmalıyım ? bu arada telefon samsung d880
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim sorum şu bu real futbolu jad ve jar olarak telefonuma yüklüyorum jad ı çalıştırıyorum fakat şöyle bir hata veriyor jar dosyası maksimum un üzerinde sizce ne yapmalıyım ? bu arada telefon samsung d880
bildiğim kadarı ile bu tür jar oyunları hatta tüm oyunları samsunglara yüklemek için ayrı bir çok işlem yapılması gerekiyordu ama tabi bir samsung kullanıcısı olmadığımdan bilemicem sen en iyisi samsung kullananların olduğu bölüme git orada sorununa çözüm bulacaklarına inanıyorum kolay gele