Fieldrunners for Samsung Star

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ege970

ege970

Üye
Sağolun arkadaşlar iyi oyunlar.
worms tarzı değil ege.Düşman geliyor sen savunma sistemini kurup onları karşı tarafa geçirmemeye çalışıyorsun savunma sistemini onların yolunu uzatacak şekilde kurup daha fazla zaman harcamalarını sağlayıp zımbalamaya çalışıyorsun.

farkettim wowdaki bazı haritalara benziyor hatta aynısı :D bitti sayılır oyun :D

kivana

kivana

Üye
oyunun 3 bölümünü tamamladım ... oyunu oynarken yeni bölümler açılıyor farketmişsinizdir ( zorluk seviyesi gibi ) en zor seviyeyi herhangi bir bölümde açtım ve 2 yeni bina veya silah çıkmış olduğunu gördüm bir ara bunu da denicem

1. haritada en zor seviyede yeni silahlarla 186. bölüme geldim :D

bir sonraki oynamamda 233. bölüme geldim ... ve geldiğim anda farketttim endless modu hiç bitmiyor :D neyse sildim güzel oyundu ve yeni açılan silahlardan 120 paraya alınan güzeldi ;)

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
Ben çok ara verdim şimdi tekrar devam edicem bakalım.

Paranoya

Paranoya

Üye
Şu elektrikli bi silah var onu geliştirdiğimiz zaman bize yararı ne oluyor ? Tam olarak anlayamadım birtürlü .

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
teşekkürler abi

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
Şu elektrikli bi silah var onu geliştirdiğimiz zaman bize yararı ne oluyor ? Tam olarak anlayamadım birtürlü .
Geliştirdikçe daha çabuk öldürüyor düşmanı.
Benim favori silahım zaten o elektrikli olan zımbırtı.
Asıl önemli olan silahları kurarken düşmanın yolunu uzatacak şekilde kurmak gerisi geliyor zaten.

Paranoya

Paranoya

Üye
Geliştirdikçe daha çabuk öldürüyor düşmanı.
Benim favori silahım zaten o elektrikli olan zımbırtı.
Asıl önemli olan silahları kurarken düşmanın yolunu uzatacak şekilde kurmak gerisi geliyor zaten.

Aynen .

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
Şuana kadar starda oynadığım En güsel oyunlardan biri.

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

One907

One907

Üye
10 $ a alınan bi silah var o düşmanı yavaşlatıyor di mi herhangi bir zarar verdiğini göremedim :D

Paranoya

Paranoya

Üye
10 $ a alınan bi silah var o düşmanı yavaşlatıyor di mi herhangi bir zarar verdiğini göremedim :D

:kop: İlk başlarda etkili oluyor ama sonra hiç bi işe yaramıyor malesef . :kop:

RedColt

RedColt

Üye
megauploaddan baska bri yere yüklesenize :D
mesela buraya burda silinmez

cleartdragon

cleartdragon

Üye
saolun

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun İyi oyunlar

clubar77

Üye
siteye girmiyor arkadaşlar bana link verebilecek olan varmı şimdiden teşekkür ederim her yerde baktım ama hep aynı link açmıyor...

kaos4

Üye
kardeş linler pert

aykuttiwifi

aykuttiwifi

Üye
Teşekkürler zevkli bir oyun tam açıldı telefonda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt