Fieldrunners for Samsung Star

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
Fieldrunners for Samsung Star
Fieldrunners

Önce Teşekkür

SAMSUNG STAR GT-S5233W'de Denendi Çalışıyor.
Savunmaya dayalı strateji oyunu
Teşekkür Edebilirdiniz :)

• Beğen
Tepkiler: TasteKiN, burakbey37, ege970 ve 6 diğerleri

Revengeful

Emekli Yönetici
Teşekkürler,bayılıyorum bu tür oyunlara

Paranoya

Paranoya

Üye
Teşekkürler kardeşim .

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
EyvAllah sağolun.
Oyun çok zevkliymiş yaa oyun nasıl bakiim dedim 1.haritada 95. bölümdeyim hala oynuyorum.

Paranoya

Paranoya

Üye
Bende çalışmadı oyun . Yüklendi ancak şöyle bir hata veriyor '' JAVA HATASI YETERLİ HAFIZA YOK '' .

bycnn

bycnn

Üye
başka bi upload sitesine upload edermisin bu sitede geçici olarak dosya kullanım dışı diyo..

kivana

kivana

Üye
saint sanıyorum bu bir savunma oyunu ve savunma oyunları favorimdir .... emeğine sağlık ;) fakat indirmede problem var hata veriyor şu şekilde
"Erişmeye çalıştığınız dosya geçici olarak kullanım dışıdır." yeniden upload edebilirsen güzel olacak kolay gelsin ;)

az önce baktım indirme sorunu ortadan kalkmış indirdim emeğine sağlık saint

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
EyvAllah .indirmede sorun olmaz kendi hesabıma yükledim.tekrar bakarsanız düzeldiğii görürsünüz.megaupload'ın biraz problemi var bizimkilerle :) dosyayı ilk upload ettiğim saatlerde bu sorun çıkıyor sonrasında sorun çıkmaz.
emrefener sende telefondan bişiler silicen artık yapcek bişi yok çalışırsa öyle çalışır.yeterli yer yok demiş.
Bu arada 2. haritada 50.round'u geçtim devam ediyorum.

Paranoya

Paranoya

Üye
EyvAllah .indirmede sorun olmaz kendi hesabıma yükledim.tekrar bakarsanız düzeldiğii görürsünüz.megaupload'ın biraz problemi var bizimkilerle :) dosyayı ilk upload ettiğim saatlerde bu sorun çıkıyor sonrasında sorun çıkmaz.
emrefener sende telefondan bişiler silicen artık yapcek bişi yok çalışırsa öyle çalışır.yeterli yer yok demiş.
Bu arada 2. haritada 50.round'u geçtim devam ediyorum.

Doğru . Silmem gerek bide ben ayarlamadım blutut la gelenler , çektiğim resimler falan hep telefon hafızasında . Birde şu var patch bulduğumdan beri temayı telefon hafızasına atıp telefon temalı oluyor oda bayağı yer kaplıyor .

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
telefon hafızası biraz daha geniş olsaymış iyiymiş.

One907

One907

Üye
bu oyun bitmez :D:D bu arada sağol tam aradığım oyun..

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
EyvAllah ben ikinci haritayıda bitiricem az kaldı bakalım. :)

Paranoya

Paranoya

Üye
Evet . Neyse şimdi yükledim bende sorunsuz çalışıyor eline sağlık güzel paylaşım .

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
EyvAllah

ege970

ege970

Üye
büyüksün
daha oynamadım ama worms tarzı bişi ve beni çok sarar bunlar çok çok çok saol..

gcamgoz

Üye
teşekkürler kardeş

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar iyi oyunlar.
worms tarzı değil ege.Düşman geliyor sen savunma sistemini kurup onları karşı tarafa geçirmemeye çalışıyorsun savunma sistemini onların yolunu uzatacak şekilde kurup daha fazla zaman harcamalarını sağlayıp zımbalamaya çalışıyorsun.

Paranoya

Paranoya

Üye
Sağolun arkadaşlar iyi oyunlar.
worms tarzı değil ege.Düşman geliyor sen savunma sistemini kurup onları karşı tarafa geçirmemeye çalışıyorsun savunma sistemini onların yolunu uzatacak şekilde kurup daha fazla zaman harcamalarını sağlayıp zımbalamaya çalışıyorsun.

Aynen öyle oyunu 7 saat boyunca oynadım ve 3. haritadayım :D

kivana

kivana

Üye
3. bölüm 89 uncu sekmeyi henüz geçebilmiş değilim valla iyi kastırdı son bölümde tabi bakarsın yeni bölüm açılır onu bilemem

cellatm

cellatm

Üye
Emeklerine sağlık olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt