Fiat Grande Punto Evo Tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Fiat Grande Punto Evo Tanıtıldı

Bir önceki kasasına benzerliğiyle dikkat çeken Fiat Punto Evo, 2010 makyajı ile daha da gençleşmiş. İsminin sonundaki Evo (evolution) yani “değişim”iyle tüm bakışları üzerinde topluyor.

Artık daha koyu olan stop lambaları, yeni tamponlar ve değişen iç mekan dikkat çekiyor. Otomobilin içinde yenilenmiş bir gösterge paneli, geliştirilmiş koltuklar, genişletilmiş depolama alanı ve daha iyi bir teknik sistem bu değişiklikler arasında yer alıyor.

Evo’da ayrıca “Blue&Me-TomTom” adı verilen; içinde telefon, navigasyon ve renkli dokunmatik ekranlı bilgi fonksiyonları olan yeni bir eğlence sistemi de bulunuyor.

Yeni Fiat Punto Evo tasarımındaki başarısının yanı sıra yakıt tüketim değerleri, teknik donanımı ile hem fuarda hemde fuardan sonra yollarda kendinden söz ettireceğe benziyor.
Fiat, Evo’da; aralarında MultiAir 1.4 litre petrol ünitesi ve 2. Nesil 1.3 litrelik Multijet dizelin de olduğu geniş çeşitlilikte motor seçenekleri sunuluyor.

Şirket, MultiAir motorların aynı boyuttaki klasik benzinli motorlara göre yüzde 10’a kadar daha fazla güç ve yüzde 15’e kadar daha fazla tork ürettiğini, bunun yanı sıra dikkate değer derecede daha az (yüzde 10 kadar) tüketim ve daha az karbondioksit salınımı (yüzde 10) yaptığını ifade etti.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bence tasarım hiç güzel değil.

dexter88

dexter88

Üye
Bence tasarım hiç güzel değil.
aynen katılıyorum ...

--------------- Ekleme ---------------

fiatın sorunu arkadaşlar biliyormusunuz bi araba çıkarıyor 6 ay sonra yenisi çıkmıyor yani güvenemiyorsunuz...
hani nerde marea...
hani nerde idea...
miletin elinde patladı...

adem dexter, Idea konusunda size katılıyorum ancak Marea'nın başarısı konusuda katılmıyorum. Marea halen Fiat'ın çok satılan otomobillerinden.
Adem kardeş dogru başarılı ama şimdi üretimde yokkkk...

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Dexter, Idea konusunda size katılıyorum ancak Marea'nın başarısı konusuda katılmıyorum. Marea halen Fiat'ın çok satılan otomobillerinden.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
berbat esksiyle aynı o tampon hiç gitmemiş fıat fiorinonun tamponunu buna takmaya çalışmış herhalde:ehe

jackalx_06

jackalx_06

Üye
pek hoş değil.

paylaşım için teşekkürler.

'Davut

'Davut

Üye
fiat'ın en güzel arabası puntoydu bana göre ama rezil hale getirmişler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt