alim6563 Üye Kaydırmalı kilit ekranını gören var mı ? Ben kilitleyip açtığımda hiçbirşey çıkmadan açılıyorda
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap _K@YIP_' Alıntı: Fertile Ceres Woow: Genişletmek için tıkla ... 101 MB C hafızası
Del Rey Üye Konu Sahibi alim6563' Alıntı: Kaydırmalı kilit ekranını gören var mı ? Ben kilitleyip açtığımda hiçbirşey çıkmadan açılıyorda Genişletmek için tıkla ... Kilit ekranındayken menü tuşuna basmayı denediniz mi?
alim6563' Alıntı: Kaydırmalı kilit ekranını gören var mı ? Ben kilitleyip açtığımda hiçbirşey çıkmadan açılıyorda Genişletmek için tıkla ... Kilit ekranındayken menü tuşuna basmayı denediniz mi?
alim6563 Üye Symbian Türkiye' Alıntı: Kilit ekranındayken menü tuşuna basmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla ... he okey Fail oldu .
Symbian Türkiye' Alıntı: Kilit ekranındayken menü tuşuna basmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla ... he okey Fail oldu .
hüso94 Üye v 22 yüklü üzerine yüklenebilirmi Birde yüklenirse Rm-697yi silip yenidenmi açalm cdeki yerini
hüso94 Üye Evet Arkadaşlar Cevap verirmisiniz v22 Yüklü Telefona Yükleniyormu :S ---------- Eklendi @ 15:54:25 ---------- Yazıldı @ 15:51:39 ---------- sayfer kardeş v22yede yükleniyor galiba İndiriyorumda dosyaları RM-697_22.0.007 diye başlıyor
Evet Arkadaşlar Cevap verirmisiniz v22 Yüklü Telefona Yükleniyormu :S ---------- Eklendi @ 15:54:25 ---------- Yazıldı @ 15:51:39 ---------- sayfer kardeş v22yede yükleniyor galiba İndiriyorumda dosyaları RM-697_22.0.007 diye başlıyor
Del Rey Üye Konu Sahibi Evet, v22 uyumlu. Bunu daha önce de sordular ve biz tekrar tekrar yanıt verdik. Lütfen konuyu ve ona gelen cevaplarını da okuyun. ---------- Eklendi @ 16:20:39 ---------- Yazıldı @ 16:16:01 ---------- gobbels' Alıntı: alttaki kısa yollar ve wlan taraması hariç hiçbirşey çalışmıyor ! neden ? Genişletmek için tıkla ... Yanlış yükleme yapmış olabilirsiniz. Menüye girebiliyorsanız ev ekranını değiştirin. Giremiyorsanız, başta söylediğim gibi eksik yükleme yapmışsınız.
Evet, v22 uyumlu. Bunu daha önce de sordular ve biz tekrar tekrar yanıt verdik. Lütfen konuyu ve ona gelen cevaplarını da okuyun. ---------- Eklendi @ 16:20:39 ---------- Yazıldı @ 16:16:01 ---------- gobbels' Alıntı: alttaki kısa yollar ve wlan taraması hariç hiçbirşey çalışmıyor ! neden ? Genişletmek için tıkla ... Yanlış yükleme yapmış olabilirsiniz. Menüye girebiliyorsanız ev ekranını değiştirin. Giremiyorsanız, başta söylediğim gibi eksik yükleme yapmışsınız.
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Aynı soruyu tekrar tekrar sormazlar mı, bir modderi en çok delirten sebeplerin başında geliyor.
Del Rey Üye Konu Sahibi Rambo_FT' Alıntı: Aynı soruyu tekrar tekrar sormazlar mı, bir modderi en çok delirten sebeplerin başında geliyor. Genişletmek için tıkla ... İnsanı kanser ediyor gerçekten.
Rambo_FT' Alıntı: Aynı soruyu tekrar tekrar sormazlar mı, bir modderi en çok delirten sebeplerin başında geliyor. Genişletmek için tıkla ... İnsanı kanser ediyor gerçekten.
gobbels Üye Symbian Türkiye' Alıntı: Evet, v22 uyumlu. Bunu daha önce de sordular ve biz tekrar tekrar yanıt verdik. Lütfen konuyu ve ona gelen cevaplarını da okuyun. ---------- Eklendi @ 16:20:39 ---------- Yazıldı @ 16:16:01 ---------- Yanlış yükleme yapmış olabilirsiniz. Menüye girebiliyorsanız ev ekranını değiştirin. Giremiyorsanız, başta söylediğim gibi eksik yükleme yapmışsınız. Genişletmek için tıkla ... Bütün dosyaları indirdim eklerdekiler dahil ve adım adım noktası vrgülüne kadar uygun olarak yükledim.Bendeki Phoneix 2011 ama yinede silip sizinkini indirip kuracağım inşallah olur. ---------- Eklendi @ 18:05:46 ---------- Yazıldı @ 16:36:57 ---------- Sorunu çözdüm hatsız modda iken ev ekranını ve temayı değiştirip simi takıp çalıştırdığımda oldu ayne sorunu yaşayanlar deneye bilir.
Symbian Türkiye' Alıntı: Evet, v22 uyumlu. Bunu daha önce de sordular ve biz tekrar tekrar yanıt verdik. Lütfen konuyu ve ona gelen cevaplarını da okuyun. ---------- Eklendi @ 16:20:39 ---------- Yazıldı @ 16:16:01 ---------- Yanlış yükleme yapmış olabilirsiniz. Menüye girebiliyorsanız ev ekranını değiştirin. Giremiyorsanız, başta söylediğim gibi eksik yükleme yapmışsınız. Genişletmek için tıkla ... Bütün dosyaları indirdim eklerdekiler dahil ve adım adım noktası vrgülüne kadar uygun olarak yükledim.Bendeki Phoneix 2011 ama yinede silip sizinkini indirip kuracağım inşallah olur. ---------- Eklendi @ 18:05:46 ---------- Yazıldı @ 16:36:57 ---------- Sorunu çözdüm hatsız modda iken ev ekranını ve temayı değiştirip simi takıp çalıştırdığımda oldu ayne sorunu yaşayanlar deneye bilir.
sayfer Üye The flashing failed. Do you want to retry the flashing? HRESULT 0x8401f151 (-2080247471) Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs. hatası alıyorum. adım adım söylenenleri yaptım akıl verirmisiniz ne yapmam gerekiyor
The flashing failed. Do you want to retry the flashing? HRESULT 0x8401f151 (-2080247471) Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs. hatası alıyorum. adım adım söylenenleri yaptım akıl verirmisiniz ne yapmam gerekiyor