Fertile Ceres Feature Pack 2 [C5-03]

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
attım c 25 mb oldu sonra hard format attım c 176 mb oldu tek iyi yanı bu sonra eski cfw me döndüm c 160 mb oldu bunun için teşekkürler.. Kendi adıma beklentim büyüktü fakat c5 hala c5 öyle çok bi değişiklik yok.. Bu arada 4*4 4*5 ve 4*6 dikey menü yapmayı başardım ilerde bu haliyle c5-03 için bi cfw sunacağım Rambo_ft ye mod paketi için teşekkürler gerçekten kusursuz bi paket

176 MB nasıl oldu onu anlayamadım? :hmmm

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Joker.

Joker.

Üye
:S Kafam karıştı

Şimdi Fp2 (demo ) Attık diyelim
Hani c diskinde phonex filan ilerliyoz ya rm 595(c5-03 kodu aklımda değil o yüzden salladın orayı) filan oluyorya girince orjinal fw dosyaları olur orda ordaki dosyalara bişi yapıyoz mu ?

YOKSA
Direk phonex e girip uda ile rofs2 değiştirip her şeyi siliyor muyuz

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
:S Kafam karıştı

Şimdi Fp2 (demo ) Attık diyelim
Hani c diskinde phonex filan ilerliyoz ya rm 595(c5-03 kodu aklımda değil o yüzden salladın orayı) filan oluyorya girince orjinal fw dosyaları olur orda ordaki dosyalara bişi yapıyoz mu ?

YOKSA
Direk phonex e girip uda ile rofs2 değiştirip her şeyi siliyor muyuz

Phoenix ile yapıyorsun optionsdan değiştiriyorsun

Joker.

Joker.

Üye
orjina fw dosyaları c-program files- nokia- phonex-......

Dizininde bulunan orjinal fw dosyalarına elllemiyorum di mi

- - - Eklendi - - -

orjina fw dosyaları c-program files- nokia- phonex-......

Dizininde bulunan orjinal fw dosyalarına elllemiyorum di mi

Joker.

Joker.

Üye
change butonuyok edit delete filan vr

Joker.

Joker.

Üye
Çok sağolun

orjina fw dosyaları c-program files- nokia-
phonex-......
Dizininde bulunan orjinal fw dosyalarına
elllemiyorum di mi

DEVIL95

Üye
Preview sürümünden iyidir pek değişiklik olmasa da.Tema efektleri güzel.Fakat eksisi çok.Belle shell dahil denilmiş fakat göremedim qt yüklememe rağmen.Tuş kilit düğmesindeki sorun aynen devam ediyor.Arkadaşların dediğim gibi yazımda sorun var.Örneğin 1 tuşuna bastığımızda .1 olarak yazıyor.Umarım C6 portu çıkar da cümleten kurtuluruz :) Yine de emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.Buna da şükür :)

samet0311

samet0311

Üye
ROFS2 dosyası download olmuyor :(

Çamaçıkan

Çamaçıkan

Üye
FP2'den OFW'ye dönemiyorum tel kapandı açılmıyor.

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Symbian Türkiye FP2 prewiev ile bu cfw'yi birlikte kurma imkanı yok mu ?

erdemsazak

Üye
açıkçası bende hayal kırıklığı yarattı...bir çok sorun war.bi onceki sürüm daha başarılıydı

• Beğen
Tepkiler: ozzo01
devil1903

devil1903

Üye
Preview sürümünde kalmaya devam o zaman. Hafta başında class10 hafıza kartıda gelirse ram politikasını uygular FP2 previewde kalırım v30 gelinceye dek.

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
V30 sizce ne zaman gelir?

Joker.

Joker.

Üye
Fw ye dönerken bir sorun olurmu

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Site ve e-postalar dahil olmak üzere 200-300 soru aldım. Çoğu aynı şeyler olmakla birlikte genellikle ROMpatcher ile alakalı. 2 ay boyunca sorularınıza yanıt veremeyeceğim için üzgünüm.

Takipçi Satın Al

Üst Alt