amedian
Üye
Ferrariler Caddede Tünelde Otoyolda
arkadaslar tamamen kendi uploadım. 4 5 tane ferrari f50 f355 sanırım f40 digeride. benim hayran kaldığım bi video kesinlikler indirin f50nin sesine aşık olacaksınız hele hele o tüneldeki gazlama delirtiyor adamı. ha bu arada video hakkında gorus sahibi olabilmeniz için filmden bi kac caps koyuyorum.... emege saygı, bi teşekkür yeterli. iyi seyirler..
megaupload da problem yasayan arkadaslar için rapid linki veriyorum;
NOT.. megaupload kullanımını bilmeyen arkadaşlara açıklama; acılan sitedeki megaupload yazısının sagındaki saniyelerin bitmesini bekleyin sn.ler bittikten sonra orada bir reklam acılır, pencereyi kapatıp altındaki linke tıklamanız yeterli,
rapidshare için acılan sayfada free kısmının altındaki yere tıklayıp acılan yeni sayfada saniyelerin bitmesini bekledikten sonra cıkan sayı ve rakamları kutuya yazarak start downloada basmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
megaupload da problem yasayan arkadaslar için rapid linki veriyorum;
NOT.. megaupload kullanımını bilmeyen arkadaşlara açıklama; acılan sitedeki megaupload yazısının sagındaki saniyelerin bitmesini bekleyin sn.ler bittikten sonra orada bir reklam acılır, pencereyi kapatıp altındaki linke tıklamanız yeterli,
rapidshare için acılan sayfada free kısmının altındaki yere tıklayıp acılan yeni sayfada saniyelerin bitmesini bekledikten sonra cıkan sayı ve rakamları kutuya yazarak start downloada basmalısınız
))