___kaptan___
Üye
-
Konu Sahibi
-
A. Asıl sen bir gallardo dinle
Off hastayim bu arabanin sesine.varya ilerde ehliyetim olunca kiralicam bi gun bundan
Manueli ne surulur bunun be
Nasipse o da dinlenir yahu
- - - Eklendi - - -
Ama varyaaaa köşeyi döndü bir asılıyo gaza arabayı boğuyo boğuyo F1 deki araçların arkada kırmızı ışık yanıp sönüyorsa bununda arkada ortada kırmızı ışık var kaptırdı bir geliş geliyor amaa, frene asılmasaydı lisenin bahçesine düşerdi vallahi
Ben denizlideyim bundan 4-5yil once bi sari ferrari360 gordum sesi daha dun gibi aklimdao gunden sonra bi daha ferrari goremedim denizlide yok zaten
bu resimdekinin aynısı mıydı
hmmBen Kayseri'deyim, geçtiğimiz sene yanılmıyorsam YGS 1'e girerken kayserinin lüks bi semtindeki okulda gircektim sınava babam yanımdaydı okulun yanında görmüştüm ben Ferrariyi, motoru arkada cam gibi gözüküyor falan Allah'ım yok öyle bişey o an bi foto çekinmeyi planlıyordum ama nasip olmadı
- - - Eklendi - - -
Üstteki resimdekinin aynısıydı Madmazel kafayı yedim yeminle ya bir sesi var ki 400 metre öteden sanki dibimdeymiş gibiydi hele önümden geçişi roket gibiydii
Ilerde senin de olur hiç belli mi olur
ancak rüyada sürüyoruz
Ford Shelby sesine hastayim oksure oksure calismasi yokmu
Sen Murcielago'nun sesini dinle gücün sesi konuşuyor resmen
Ford Shelby sesine hastayim oksure oksure calismasi yokmu
Sen Murcielago'nun sesini dinle gücün sesi konuşuyor resmen
Off hastayim bu arabanin sesine.varya ilerde ehliyetim olunca kiralicam bi gun bundan
Manueli ne surulur bunun be
Günlük kirası 2500€ dan başlıyor yani bi doğan & şahin alabilirsin o paraya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?