Ferrari ve McLaren Cephesi..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Ferrari ve McLaren Cephesi..
Ferrari, Felipe Massa'nın zaferinin ardından İspanya'dan nasıl ayrılacağını bilemiyor. Brezilyalı pilotun galibiyetine mi sevinecek, Raikkonen'in motoruna mı üzülecek.

Fin pilotun motorunun iflası ile İtalyan takımda ard arda ikinci motor sorunu ile yarış dışı kalma hali yaşandı ve muhtemel 13 puan kaybedildi.

Bunun yanı sıra Lewis Hamilton kendini iyi hissetmese de ikinci olarak McLaren'e ve kendine önemli puanlar kazandırmayı bildi.

Ron Dennis tarafından övgüler alan Hamilton: "Kendimi kötü hissediyordum. Ama ikinci olmayı hedefliyorduk ve bunu başardık" dedi.

Ron Dennis: "Lewis için kolay olmadı ama o, görevini yerine getirdi."

Ferrari tarafında ise acı bir tat vardı.

Takım patronu Stefano Domenicali: "Tekrar, bir dayanıklılık sorununun sıkıntısını yaşadık, bu sefer Kimi'nin aracında. Bu da bize değerli puanlar kaybettirdi."

"Şimdi, bir başka motor sorunu ile ne olduğunu bulmamız gerekiyor ve ardından nasıl tepki vermemiz gerektiğine karar vereceğiz"

"Açıkçası olan şey ciddi ve dayanıklılık sorunları nedeniyle kaybettiğimizi gelecek yarışlarda telafi etmek için elimizden ne geliyorsa yapmamız gerekecek."

Norbert Haug: "Bizim için en olumlu şey, yedek parçalarımızı içeren kutuların bütün hafta sonu açılmamış olmasıdır"

"Herkes bir dolu kaza olacağını düşünürken bütün bir yarış hafta sonu boyunca tek bir parça değişimine ihtiyaç duymadık."

"Şimdi, ard arda Spa ve Monza ile, motorlar üzerinde azami etkide bulunan iki zorlu pist ile başlayan sezonun son üçte birlik kısmı için sıkı bir şekilde çalışabiliriz.''
 


Üst Alt